Saturday, 29 March 2014

Pelik Ke Perempuan Suka Bola??

Assalamualaikum w.b.t,

Ahaa. Sebab malam ni Kelantan vs Terengganu-Liga super Malaysia 2014 so tetibe nak tulis pasal bola sikit.
Nak tanya ni, kalau perempuan suka bola pelik ke?


Ni jawapan yang sentiasa Tiey dengar
A: Normal lah tu...
B: Lantak hang la, ade aku kisah??
C: Alah setakat suka je, bukan ko paham pum ape tu offiside and all the rules dalam tu.
Dan yang paling aweosme jawapan yang ni!
D: Perempuan ni bukan suka sangat tengok bola! Tapi suka tengok pemain bola. hahahaha

So, girls what do you think??
Kalau Tiey suka bola sebab memang minat2x giler. Tapi, bola Malaysia je la. Kalau international punya not yet lah. Lantak lah FAM bangsat ke ape, yang penting support our Malaysia team.

.... Gomo Kelate Gomo ....

4 comments:

  1. ee sebanarnya suka tengok bola. tapi malas nak tengok. nanti emo yang lebih. kalau kalah rasa nak menangis. kahkahkah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Menang kalah tu biasala adat bertanding.
      Tapi kalau kalah mmg frust.huhu

      Delete
  2. ada je kawan perempuan saya yg minat bola, walaupun saya yg ellaki ni x minat bola pun..
    menabung libresse sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. So, its normal la kan :D
      Thanks sudi menabung & bw sini. Nati Tiey balas balik eah :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)