Friday, 28 March 2014

Teenage Mutant Ninja Turtles 2014-Lakonan Megan Fox

Assalamualaikum w.b.t,

Sape pengemar citer "Teenage Mutant Ninja Turtles" cartoon ni?
Ahaa. Citer feveret Tiey time kecik2 dulu. Tapi sekarang still tengok lagi sebab citer ni memang best!
Banyak benda positive yg boleh diambil dari citer ni antaranya nilai persahabatan.


The shocking news is, the new movie yg bertajuk macam atas tu will be released on this April yang xlama lagi. Pelakon hot iaitu Megan Fox pum ada sebagai heroin. Bukan citer kartun tau, tp the real one. 
Pengarah citer ni Michael Bay yang juga pengarah Transfomer.
Jom tengok trailer!


Nampak syok je.

8 comments:

  1. Replies
    1. Ha'a. Megan Fox plak tu heroin.huhu

      Delete
  2. time kecik2 mmg seronok cerita2 mcm ni . tp dah besar rase mcm . oh .jiwa sy bukan lg di situ . hehe . =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila dah dewasa taste dah bertukar la kan :)
      Tapi Tiey layan je.hehe

      Delete
  3. haha.... kebetulan Tiey cerita pasal NINJA!


    (^_^) ANDA DI TAG!!! SPECIAL GIVEAWAY by GITARBOYZ a.k.a NINJABOYZ {HADIAH - handphone MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow. Kebetulan :D
      Insha'Allah kalau ada kesempatan nanti Tiey join :)

      Delete
  4. time kecik , memang feveret cita ni....tiap kali hujung minggu selalu bukak TV 3, nak tengok cartoon ni :D

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)