Saturday, 31 May 2014

Tengok Players Kelantan Training Tadi

Assalamualaikum w.b.t,

This story begin when i was walking to the hostel gate, tetibe ternampak baju training players Kelantan. Dalam hati ni betul ke dop ni?? Pastu nampak kelibat Apex, pastu kaki ni terus melangkah ke pintu padang hostel dan memang betul diorang tengah training.

Perhhh. Happy kot. First time tengok diorang training secara live mcam ni. huhu.
Memang xsangka sebab diorang training kat padang hostel kolej Mawar, bukan kat stadium UiTM. So, Tiey and kawan Tiey lah antara student UiTM yang duk kat situ.

Memang syok giler snap gambar diorang ni. Sengeh memanjang lah kami leh cuci mata tengok abang2 player yang hensem lagi segak. hohoho.

Ape pum, misi besok Gomo Kelate Gomo. Wish all the best to all of you :)







Misi esok---TRW vs FELDA



18 comments:

  1. kemah boh hihihi
    gomo kelate gomo!!!
    rindu nyo nok gi tengok ngae sep sep kito :(((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Gomo Kelate Gomo.
      Xpe dik, akak dah gtau kan tengok kat tv je. hehehe

      Delete
  2. Bestnyaaaaa bole tengok dorang training. Hihi. Efa singgah follow sini #697.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best cuci mata. Yang tu penting. hehe
      Thanks sudi singgah & follow here. Tiey datang balas kunjungan awak :)

      Delete
  3. Replies
    1. Hehe. Yeah! Bro Nan sokong kelate.:)

      Delete
  4. Replies
    1. Gomo, misi wajib menang. Insha'Allah sama2 kita doakan :)

      Delete
  5. untungla boleh cuci mata ye.
    hikhik

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Kelate telah digomo oleh Felda semalam. hihik :)

      Delete
  7. amboi tiey skodeng pemain yg mana 1 tu?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alang2 dah skodeng so skodeng lah semua. hehehe :)

      Delete
  8. kelantan kalah.. sedih la.. tp tetap hebat kan...

    ReplyDelete
  9. jie xprnah tengok lagi player klate traning..untung gak tiey leh tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Rezeki namanya. hihi :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)