Saturday, 17 May 2014

Wah! Banyaknya Komen 100++

Assalamualaikum w.b.t,

Disebabkan kebizian yang melanda, nak update blog pum xsempat. Especially membalas komen2 yang ada ni. Masya'Allah, komen 100++ nak kena reply. But most comments tu pasal entry  Oat choco chocolate yang meletup tu. But, thanks for those yang melawat dan tinggalkan jejak.


As i had mentioned last night, "I'M ACTIVATED"..
So, time to blogwalking dan cantikkan blog sekarang ni. Weekend macam ni sempat lah nak jenguk2 blog.
Final exam just around the corner, Hope you all understanding my situation.

Thanks to all of you who always give support to me :)

14 comments:

  1. pergghhh banyak tu kak. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulaa. Penat tangan ni duk membalas komen. hihik

      Delete
    2. banyakknyaaa.. kita x pernah lagi kot dpt komen banyak gitu.. blog popular kan biasalah.. haha =P

      Delete
  2. balas jangan tak balas hihi :D good luck final exam !

    ReplyDelete
  3. perghhh...banyak gila.. tak terlawan kita..hahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Ni tak terlawan kita nak balas. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Hehehe. Most of the comments are useless to me, thats why malas nak approve and reply.
      It seems too heartless but what we gonna do. Sabo je la.huhu

      Delete
  5. Replies
    1. Hihihi. Bukan peminat tu tp orang luar promote produk. Haiyoo

      Delete
  6. banyak nye.. jenuh.. kalau Kak Fiza.. mmg stress jadinye.. hehe..

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)