Tuesday, 27 May 2014

X-MEN- Days Of Future Past Memang Syok!!

Assalamualaikum w.b.t,

Okei kat sini nak tanye sape yang dah tengok citer X-MEN- Days of the future??
Syok x?? Ahaa. Tiey tolong jawabkan:: Memang syokk gilerrr. huhu
***Rating 8/10***

Tiey and classmates pi tngok citer ni kat Times Square kelmarin, kiteorang ambik yg screen besar cket, RM18. Tapi, dapat diskaun student so RM13 je. Jimat duit.huhuhu

Ni antara jalan cerita kelmarin. kikiki

Tiket utk 4 org, geng kiteorang



Posing sat..hahaha


Selfie dulu before tengok citer tu. hehehe


21 comments:

  1. T__T... dah xleh dpt student price kalau tengok wayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Xpe, guna kad matrik member atau adik ke. hehek :)

      Delete
  2. nak tgk jugakk minggu depan! hehehe!!

    ReplyDelete
  3. Tunggu keluar kat tv jelaa time raya baru tengok. Hehe

    ReplyDelete
  4. best nya.. anne takde masa nak g tengok.. busy yg amat.. hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Xpe Anna download je kat internet. hehek :)

      Delete
  5. bestnya.. nie yg jelos nie.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehek. Xpe, download je senang :D

      Delete
  6. ola...ak datam sokonh kau..kekeke

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Hahaha. Nak kena cubit ni budak ni. Qiela lagi comel :P

      Delete
  8. hihih nak tengok ugh tak sempat TT_TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe dik. Download je senang. hehe :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)