Sunday, 25 May 2014

Yeah! CPUV Nuffnang Ke-3

Assalamualaikum w.b.t,

Tetibe hati ni terdetik nak check Nufnang, so tup tup a good news to me. I got CPUV Nuffnang yang ke 3.
Alhamdulillah, Thanks a lot Nuffnang sebab pilih blog yang usang ni utk advertise iklan ni


P/s: Iklan ada kat tepi sidebar dan bawah entry. Sape yg baik hati mintak terjah iklan tu eak. Nanti Tiey upah korang. hihihi

"Lactacyd"  
Merupakan produk untuk wanita yang amat mementingkan "feminine hygiene" iaitu penjagaan seluruh badan wanita sebab produk ni bukan sahaja fokus kepada feminine wash tp lotion mosturizing, wet tissue dan bnyak lagi juga ada.
Kenapa anda sebagai wanita2 diluar sana perlu untuk memilih produk Lactacyd ini: 
♥ Natural- Dihasilakan daripada bahan-bahan berasaskan susu 
♥ Pakar no.1 feminine hygiene brand diseluruh dunia 
♥ Effective- Proven clinically kerana ia memang memberi keselesaan kepada pengguna 
♥ Dipercayai oleh seluruh wanita 
♥ Selamat dipakai
Brand produk ni memang dah lama meletup dipasaran, sure korang pernah guna kan? Especially girls

Memang banyak jenis2 produk yang dikeluarkan oleh Lactacyd brand antaranya:

Feminine wash:


Lactacyd Feminine Wipes:
Lactacyd Moisturizing:


Untuk pengetahuan anda semua, Lactacyd sedang mengadakan contest 
Lactacyd Love Your V


P/s:  Jom try join contest ni!! :D
Korang juga boley apply free sample. Tiey dah try. Kalau korang nak jugak just visit main website
Lactacyd yeyyy..huhu




16 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah rezeki. Tambah semangat nak blogwalking jugak. hihi :D

      Delete
  2. Replies
    1. Hihi. Meh akak bagi Qilah duit tabung Nuffnang eak. :)

      Delete
    2. Qila pun mengclick ni kak tiey <3

      Delete
  3. tahniah! madi pun dapat juga. Heheh. ^_^

    ReplyDelete
  4. wahhh!! tahniah ! ;D

    nuffnang makin baik hati. moga bertambah2 rezeki kita para blogger amiinn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear Umie.
      Insha'Allah. Amin. Moga Umie juga sentiasa dilimpahi rezeki oleh Alllah s.w.t :)
      Amin.

      Delete
  5. Alhamdulillah! taniah kak! ^___^ lisa pun dapat jugak. hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah2.. kak Fiza tak dpt pun cpuv nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis. Insha'Allah ada rezeki tu dikemudian hari :)

      Delete
  7. wah bestnya. tahniah, keep on writing

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)