Tuesday, 3 June 2014

CPUV Ke-4: Tiger Balm Mosquitoes

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah Ya'Allah diatas rezeki yang dikurniakan. Xlupa juga Nuffnang yang tersayang!
Thanks a lot sebab dah buat Tiey senyum lebar. Mana x nye, dah lama mengidam CPUV ni. Last dapat tahun lepas. Lama wooo.


So, CPUV ke 4 : DKSH-Tiger Balm Mosquitoes 

So, Ape benda ni??
Tadaaaa..


Function Tiger Balm Mosquitoes: 
Of cos la nak halang nyamuk daripada merayau sekeliling kita dan yang pasti nak elakkan dari digigt oleh a little of vampire atau si nyamuk ni.

Apa yang menarik tentang pasal balm ni, dia ada patch and spray for mosquitoes repellent.

*** Yang gambar bwah ni mosquitoes repellent patch*** 
Patch ni mengeluarkan a good scent yang mana amat menyenangkan utk kita hidu tapi tidak untuk nyamuk.
So, cara pakai just lekatkan kat pakaian and automatik this scent akan prevents any of mosquitoes come close to us. Wahh! Hebatkan. Macam pakai badge, bila nyamuk tengok terus lari sebab takut. hehehe


*** Yang gambar ni pulak Moswuito Repellent Spray*** 
Cara guna just spray kat badan atau pakaian. Macam spray nyamuk biasa tp yang ni xbahaya sebab korang boleh spray kat bahagian badan! Wah!! Memang teruja nak try guna.


So for those especially yang sentiasa menjadi target nyamuk apa kate korang try Mosquitoes Tiger Balm. Memang mesra alam! 
Honestly, lepas view pasal produk ni Tiey rasa nak cuba guna sebab Tiey ni spesies yang disukai nyamuk. Well, typical blood O type. lol.huhuhu




21 comments:

  1. Tahnia..semoga nuffnang baik ht nak bg kita cpuv selalu...hwhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear. Insha'Allah nanti dapat la tu. Memang penat nak dapatkan CPUV dari Nuffnang ni. hehe :)

      Delete
  2. bestnya akk dpt cpuv. lia dh lme xdpt since mmg dh lme lia tk aktif berblogging :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki dik. Sebelum ni mampu melihat org lain je dapat CPUV.
      Finally i got the thing that i want. Insh'Allah nanti ada la tu rezeki adik :)

      Delete
  3. wahhh cpuv baru dibulan june, congrats tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki bulan June. Thanks dear :)

      Delete
  4. wah! taniah taniah! lisa pun dapat jugak, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Wah, rezeki namanya tu ;)

      Delete
  5. tahniah kak. wah, rajinnya. siap review lagi kempen tu. hehe n terima kasih tekan nuffnang saya. nak tekan akk punya tak jumpa cari pula dlm blog ni. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear.
      Welcome. Ouh xde eah, ala ruginya. hehek :)

      Delete
  6. tahniah. tq klik saya punya. Iklan tu takde pula sekarang ni. Nanti saya klik ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear.
      Welcome. Ouh okei :)

      Delete
  7. wah...bestnye dpt cpuv..huhu....tahniah kak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Nanti adik dapat la tuu :)

      Delete
  8. wow bestnya. tahniah, murah rezeki

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)