Friday, 13 June 2014

CPUV Ke-5: Huawei Ascend P7

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah Ya'Allah. Tadi sebelum pi kuliah try check Nuffnang. 
Tup2x... Ada berita gembira, Dapat CPUV Ke-5. Thanks Nuffnang. Honestly, i have falling in love on Nuffnang since i got CPUV ke-4 minggu lepas. Muahhh2x. hihik


Huawei Ascend P7 tu ape benda??

Huawei merupakan sebuah jenama peralatan elektronik yang sedang meletup kat Malaysia sekarang ni, especially smartphone. Asal plak?? Seriously memang terbaik punya smartphone design Huawei punya ni!!

Lawa giler kot design dia. TAPI, sebijik macam handphone Tiey, opss. Macam sony xperia Z punya model. Button on kat sebelah kanan, pastu desgin.  Tapi, brand je lain. hihi

Tara.. View of Huawei Ascend P7, Harga RM1300++



Yang paling shok, kamera depan 8MP kott. Sedap wei nak berselfie. huhuhu
Dan kamera belakang 13MP, serious mantap!



Bnyak advantages provided by this smartphone. Rasa cam nak beli je. Kalau aku kaya.....





So ape tunggu lagi?? Jom beli! Huhuhu.



18 comments:

  1. datang sini. Ternampak iklan Huawei HAHA. geli2 dgn iklan Huawei. AJAJA

    ReplyDelete
  2. nipisnya dia punya fon. cantik lak. ni dikira org malaysia punya product ke? :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Based on my reading, China manufacturer. Tp, hebat and tip top macam samsung :)
      Sekarang ni memang tengah hot brand ni kat kedai hp :)

      Delete
  3. Replies
    1. Boleh, tunggu tiey kaya raya. Bukan setakat satu, sepuluh pum leh bagi. hehek :)

      Delete
  4. Tahniah.. rezeki tiey.. kak Fiza dtg menabung huawei juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis Fiza. Okei, nanti tiey klik iklan akak ye :)

      Delete
  5. tahniah.. dah menabung P7 tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're welcome.. :)
      sekarang dah x de dah kot iklan P7. yg ada sony experia z2 je.. :)

      Delete
    2. Ha'a. Sony Xperia naik lak. hehe :)

      Delete
  6. Makin famous brand Huawei ni eh. Hehe tahniah Tiey dapat cpuv ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a. Mana xnye, camera depan resolution tinggi sangat tu. Selfie addicted ramai kan sekarang ni, so mmg sesuai la guna smartphone brand Huawei ni. hehe
      Btw, thanks a lot :)

      Delete
  7. Alhamdulillah dan tahniah dapat CPUV

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)