Sunday, 8 June 2014

Jom Belajar Make-Up!

Assalamualaikum w.b.t,

SABTU 7/6/2014: Tugas sebgai Photographer

So, program ni yang bertema "Macam Cantik je, Macam Comel je" memberi pendedahkan tentang tips mudah untuk berdandan atau dengan mudah kita panggil make up la. Students digalakkan untuk touch up cket kat muka supaya muka tu nampak fresh, berseri2 dan yang paling penting nampak confident tu ada.

So, make up by: Sis Fatahiyah & model: Sis Liza

Setiap peserta akan dapat produk kecantikan red pomegranate yang korea tuuu. Untungkan!!

So ni antara gambar2 yang berbicara pasal al-kisah program tuu:

**** Setiap peserta akan dapat benda ni ****





**** Yang terhormat: Puan Nurul, Sis Liza & Sis Fatahiyah


**** Before & After Make Over ****


Step by Step Make-Up:



**** 3 Styles, Model Sis Liza :) ****















24 comments:

  1. Wah, memang nampak fresh bila dah dimakeupkan! Saya teringin pula rasa nak belajar make up nanti! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Totally different but not too extreme la.
      Jom awak belajar make up :)

      Delete
  2. bestnye dpt pengalaman mcm nie.. nice entry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, dapat pengalaman baru. Thanks sis :)

      Delete
  3. Cantiknya..Ajar Azwar make-up plak.. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiey pum xpandai jugak, dalam proses belajar. hihik :)

      Delete
  4. oo perubahan yg ketara gk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam tu lah perempuan, kalau dah make up memang berbeza. :)

      Delete
  5. cantik... perghh.. zizie pernah kena make up sekali, pastu kena gelak ngan adik2. pastu, xnak dah.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Biasa la tu kalau dah xbiasa pakai make up kan so orang sekeliling tngok pelik kat kita :)

      Delete
  6. jauh beza selepas pakai make up.
    the great power of make up :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Hihi. Well, the power of make up never disappoint you :D

      Delete
  8. best pergi sesi grooming2 mekap2 bagai ni kan.. boleh lah conteng2 muka cantik2. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup2. Conteng2 tu best yang tu kita panggil art even xjadi. hehehe :)

      Delete
  9. untungnya.. produk dapat, ilmu pun dapat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki namanya tu. hehe :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)