Friday, 4 July 2014

CPUV Ke 6: IKEA Sale 2014

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah dek kebizian melanda hari ni tetibe nak jenguk nuffnang dan alhamdulillah rezeki masuk. Thanks a lot Nuffnang. Sarangheaa!! Thanks for those yang sudi singgah ke blog Tiey :)

So, CPUV ke 6: IKEA Sale 2014


Jom you all kita pi shopping kat IKEA, 28 June - 6 July 2014

Ada masa lagi tuuu kalau korang plan nak shopping barang dapur, Serius murah!


Syoknya shopping ni, tapi sayangnya sekarang ni busy dengan final. Kalaulah free memang Tiey dah pergi. Al-maklumlah "SALE" pulak tuu kan. 

JOM PILIH :)


4 comments:

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)