Tuesday, 8 July 2014

Dapat CPUV Ke 7 & 8

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah, ni bernar2x dikatakan rezeki, dapat dua cpuv untuk bulan ni.
So, korang kalau rajin klik la iklan tergantung tu, nanti Tiey balas untuk korang eak. ehehehe

So, CPUV Ke 7 & 8:
Dove Hairfall Rescue & Oldtown True White Coffee

Briefing cket pasal benda ni, first Dove Hairfall Rescue:

Dove sekarang ni tengah mengadakan campaign Rescue your hairfall by using Dove product!
So a few tips have been given to the users in order to obtain desired hair, lembut bab sutera. Xgitu ker. huhuhu
Honestly memang best guna Dove ni, rambut memang lembut gila lepas apply shampoo Dove tuu.

Nak dekat raya dah ni so semua nak cantik include rambut kan. Even girls who are wearing hijab, penjagaan rambut tu antara perkara yang paling penting so jom serlahkan mahkota anda dengan DOVE...


p/s: Sample free untuk anda! Jom.


Old Town True White Coffe

Untuk pengemar coffee jom layan a cup of OldTown coffee time tengok World cup. lol. huhu
Tiey pernah try yang hazelnut punya, memang sedap! Tapi Tiey bukan penggemar coffee but i would give 4 starts lah! 
OldTown coffee ni memang top kat market ni sebab coffee dia memang betul2 kawww dan sedap. Selain tu jugak, cafe OldTown pum ada jugak. So jom lepak sini 

a




11 comments:

  1. Alhamdulillah.. dapat 2 skali. Tahniah :)

    ReplyDelete
  2. Semalam mcm nak berbuka di Old Town tapi takde menu menarik buka puasa haha. btway, tahniah ya... murah rezeki .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. hehe
      Tiey setakat ni xpernah lepak lagi kat sini. Alhamdulillah rezeki, Thanks :)

      Delete
  3. Alhamdulillah tahniah hehe :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..rezeki raya tu..tahniahhh..

    ReplyDelete
  5. tahniah.. pha is menabung sini.. :)

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)