Sunday, 24 August 2014

Internet TM Streamix Teruk!!

Assalamualaikum w.b.t, 

Why TM streamix gotta be so suck??
Sakit hati betul. Ni guna mobile data maxis sebab dah 1 Minggu xde internet kat umah ni. Nak search itu ini, nk blogging, bw dan seangkatan dengannya smua terkandas. Adoyai.

Dear TM streamix:


Hari Ahad lagi wifi problem + tepon umah xde function. Tggu punya tunggu, ni dah hari Rabu So, call lah TM 100, nak buat aduan. Call kali pertama xboleh sbab operator busy then call for second time baru dpat berbual sayang dengan operaor. Bla bla bla, membebel panjang gitau internet xjd.


Then, si operator suruh tukar itu ini, tp still xjdi jgak. So dia bg no aduan 1-9576394035. Si operator gtau yg pihak TM akan menghubungi dan bg respond. Hari ni hari Ahad, dpat msg yg semua masalah dh settle. So. Pi check tepon serta wifi. Hampeh!! Rasa mcam diperbodohkan je. So, trus call 100. Gtau dio await internet ni xjadik. Dah seminggu dah. Pastu ni kali kedua buat aduan. Bla bla bla. 

So, operator gtau ad masalah kecurian kabel, tggu dan tnggu. Berjanggut lah camni kalau tnggu wei. Haish. Sabo je la. Hadiah dia, si operator bg no aduan yg kedua 1-9602477626 dan gtau yg dalam 24 jam nantu ad la techinian dtg beraya kat umah baiki internet. Ok,td call kul 11 lbih, tp sekarang xde nampak btg hidung pekerja TM lg. Keep on waiting. Camni ker servis?? Byar bulan2 tp xbileh guna. Ye tau boleh mintak rebate, ap function subscibe internet tp xleh nk guna kan. Sakit btoii. Dah la internet lembap, sorang guna pum slow dan tersekat. 

Mohon TM improve wifi streamix. Harap la ad yg suggest cdngan pasai ni dalam bajet 2015 kat pm tuu. Heheh 

No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)