Monday, 11 August 2014

Layan Citer Filipina Terbaru Tv3

Assalamualaikum w.b.t,

Lepas habis citer Filipina Temptation of Wife kat tv3, sekarang  ni kemaruk pulak citer seterusnya Sana Ay Ikaw Na Nga (It's maybe you).. Korang tengok x??
Sedap weii. Tiey dah addicted ni. Sekarang ni kat Tv3 baru je episode 6 kalau xsilap.


Tapi....

Disebabkan terlampau syok tengok citer ni so, tiey goggle website yg provide citer ni. 
Just register, pastu boleh layan citer ni sampai semua episode. Laju lg la dari tonton tv3 tu. hehehe
Tapi, ada satu kekurangan, xde subtitle you all. Xpe, tngok gmbar gerak2 pum jadi. 

Pelakon utama dia cantik dan hensem! Cecilia and Carlos Miguel.

Hero dia hensem, tinggi, segak dan kaya. Tiey kata hensem, tp akak Tiey kata x.. Ikutla.huhu

Hero: Carlos Miguel @ Mikael Daez


Heroin: Cecilia/Olga @ Andrea Torres


Jom layan, kul 3-4.00pm kat TV3. Syok giler. hehehe

24 comments:

  1. Haha, teena tak terlayan tengok citer ni.
    Selamat hari raya aidilfitri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Ye ke ;D
      Salam Aidilfitri jugak :)

      Delete
  2. Best tak Tiey citer ni? Hero dia pun boleh tahan handsome gak. Hehe. Fatin dulu suka tengok citer Temptation of Wife tu, minat kat Nigel. Hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap, Of coz, mmg hensem, Ouh ye ke. Tiey pum suka nigel jgak. ehehe :)

      Delete
  3. sedih oiii kje smpi tgh mlm..drama kul 7 pun xdpt lyn :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Xpe sis. Rehat lg penting dr tngok tv tu haa :)

      Delete
  4. dulu bukan main gila lagi tengok cerita filipina ni. hehe. skrg dah tak menyempat nk tengok. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh. Tiey sekarang ni tengah cuti sem so ada masa la layan citer filipina ni. Kalau x mmg xde masa la nak layan :D

      Delete
    2. lgpun siang kerja.. mmg takde lah nak tgoknye.. nak tgk online, cerita korea pun tak habis tgk. hehe

      Delete
  5. Replies
    1. Hihi. Citer filipina mmg syok jlan citer dia. Xmacam citer indon.hehe

      Delete
  6. skg dh xlayan cter filipina nie.. dulu je layan gak skit2 temptation of wife nad be careful with my heart.. ^^ tiey pena tngk x cter bcwmh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh. Tiey layan je citer filipina yg Nurul gtau tuu. Especially temptation of wife, tngok kat tonton sebab time tu dah start semester :)

      Delete
  7. singgah sini, akak x bapa minat sangat cita filipina, tambah2 skang tgh praktikal lagi la x smpat nak tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Xpe. praktikal lg penting. Tiey tngok citer ni utk mengisi masa lapang, cuti sem. hehe :)

      Delete
  8. rambut heroin cantik.. hehehe.. dlu minat je drama filipin ni tpi skang dah kureng..

    ReplyDelete
  9. akak jarang tengok tv skrg nie.. balik kerja dah penat..so selalu masuk tido awal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke/ Xpe kak. Rehat lg penting dari tngok tv tu kan. :)

      Delete
  10. salam.. tq singgah dah komen di blog sis Alycia...

    ReplyDelete
  11. aishh... terus terang lah kak... kite ni dah lama tak layan cete kat tb ni. kalau tengok pun sekali dua pandang je. almaklumlah hari hari menghadap pc je. hahaha aduiyaaa

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)