Monday, 4 August 2014

Nuffnang Bagi Cpuv lagi

Assalamualaikum w.b.t,

Xterlambat kalau nak ucapkan Salam Aidilfitri kan? So, disini Tiey ucapkan Salam Aidilfitri mohon maaf zahir dan batin andai diri ini yang serba kekurangan ada buat salah dan silap. Maaf dah lama sangat xblogwalking kekawan gara2 internet TM streamix yang lembap ni,


Ok. First of all Tiey nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Nuffnang sebab still bagi CPUV even blog Tiey ni senyap menyepi. Automatically, it gives me a hope to continue my part time job which is blogging.
Tadaaa... 

My Fair Bodyline
Rakut
en...


P/s: Jom shopping kat Rakuten.com.my

15 comments:

  1. oh sekarang dah tak dapat dah CPUV. just ada satu lagi yang onging dah dalam sebula lebih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke. Insha'Allah nanti dapat la tu :)

      Delete
  2. Selamat Hari Raya Aidil Fitri ye Tiey :)

    ReplyDelete
  3. tahniah2.. nanti x boleh senyap menyepi dah sebab dah dapat cpuv haha

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Eheee. Insha'Allah dapat la tu dik. Meh akak menabung kat blog adik, ne tau Nuffnang baik hati nak bagi :)

      Delete
  5. salam. murah rezeki..tahniahh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam. Alhamdulillah. Thanks awak :)

      Delete
  6. murahnya rezeki.. tahniah..

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)