Thursday, 14 August 2014

Result Sem 3 Dah Keluar

Assalamualaikum w.b.t,

Jika 12 dan13 Ogos merupakan hari yang penuh debaran, maka harini 14 Ogos pula adalah hari debaran buat kami student Degree Uitm's.. Pukul 12am smalam, each of student will receive an email from uitm which is our result. muahaa. Hajat malas nak tunggu sebab sem lepas kul 5am baru masuk, tp hati xtenteram wei. Nak tido pum xlena. So, pukul 1 lebih baru dapat tido. Tetiba tersedar kul 3.20am. 


Terdetik hati ni, try la check email. Ahhh. Check and refresh, dapat email dari UiTM. Takut nak tengok. Takut ada abjek C dalam result tu. Dengan lafaz bismillah, scroll one by one for each table dan Alhamdulillah. Semua lulus. Tu je harapan. Nak semua lulus.
Xnak repeat. Takut :(

Alhamdulillah once again. Lecturer banyak membantu. Thanks kepada lecturer serta sahabat yang study group bersama and do give support to me. Xlupa family tercinta :)


Sem depan memang kena struggle giler2 untuk perbaiki cgpa.

7 comments:

  1. kak Sally teruk la sem ni...

    B+, B, B-, B

    xde huruf lain -____-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Xpe sis, Sem depan usaha lagi. Anyway congrats sis.
      Tiey pum cukup2 makan je. Mjur semua lulus :)

      Delete
  2. bila tunggu result sem memang boleh tak tidur malam, takut2 kena repeat paper... kalau kena repeat paper memang leceh dan tak best, affect cgpa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a betul tu. Takut ada C- yg tersesat je. hehe
      Alhamdulillah atas rezeki yang Allah bagi, setimpal dengan usaha :)

      Delete
  3. alhmadulillah tahniah.. mesti dapan dean kan ? haha..

    ReplyDelete
  4. congrats kak! :D and goodluck for your next sem.. hihi. chayok chayok

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)