Tuesday, 5 August 2014

Syawal 2014

Assalamualaikum w.b.t,

Eah hari ni dah masuk 10 Syawal tapi baru nak citer pasal kenangan 1 syawal. Al-maklum lah bizi kan. hihi. Tp, sokey la sebab ni still bulan Syawal lagi kan. Alhamdulillah, Syawal tahun ni semua pulang ke rumah bagi meraikan Hari Raya Aidilfitri. Sedih weii kalau xcukup ahli keluarga, rasa cam xsyok je. By the way, Tiey nak ucapkan Salam Aidilfitri dan maaf zahir batin kalau ada salah dan silap.

Just nak share kenangan berhari raya pada tahun ni. Setiap gambar ada kenangannya :)

**** Gambar family, exclude my abah ****


**** Mom, akak, adik, cousin-Sanak saudara ****


**** Welfie with adik2 ****





26 comments:

  1. Piwittttttt.
    Tengok lerrr siapa paling cun sekali kan hikhik.

    Hi kak tiey!!!!
    Camat ari raya kak pretty hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Budak ni kalau xsakat orang mmg xsah :p
      Selamat Hari raya dik comel :)

      Delete
  2. selamat hari rayo tiey.
    maaf zahir dan batin
    lamo dohh xjupo dihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya jie.
      Maaf zahir dan batin jugop. Yo lamo doh xjupo, rindu ko mu. ehek

      Delete
  3. selamat hari raya tiey...:)

    rindu tiey jgk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Cik Nor :)
      Mmmuah. hehe

      Delete
  4. Salam Aidil Fitri !
    Cantiknya Tiey :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidilfitri Fatin :)
      Alala. Fatin lg cantik ;p

      Delete
  5. selamat hari raya...Dik An menabung old town hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Dik An. Thanks sudi menabung kat sini :)

      Delete
  6. salam. wahhh..muka happy semua hihi selamat hari raya :))

    menabung korea on sale!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam. Hehe. Muka raya kan :)
      Thanks sudi menabung kat sini :)

      Delete
  7. slmt hari raya cik tiey..comel sungguh d pagi raya kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya. Ehee. Thanks :)

      Delete
  8. gambar 1st tu nmpak macam tema kaler oren, tapi nmpaknya macam ada 1-2 kaler tersesat je.. hehehe

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya dear, mama singgah dan follow sini.. meriah mama tengok gambar raya awak.. :)

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)