Sunday, 14 September 2014

Breakfast Di OldTown White Coffee

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulilllah kenyang perut breakfast kat Old Town White Coffee kat Seksyen 17 dekat UiTM ni.
Kelas kau jah breakfast sini. hahaha. Sekali sekala nak rasa taste sini, Ok la, not bad.
So, Tiey order B11 code punya meal. Real western breakfast meal la ni.

Taraaa. Kenyang perut. Sorry to say, I'm not westerner so muak rasanya makan camni.
Harga RM12.90. This meal + air honey lemon tea large cup.


Another my friend order ni, roti ape entah RM8.90 + air yang sama
Tiey xorder kopi sebab i ni bukan pengemar kopi. huhu


Next time boleh datang lagi, try masakan petang pulak :)

4 comments:

  1. selalu lunch je. belum pernah try sarapan.. nampak macam best je tu..

    ReplyDelete
  2. eh! sama!
    MG pon kalau pegi OT mesti order set ni je
    sbb yg len tu mcm muak ..hehehe

    ReplyDelete
  3. eh macam dekatttt je kita? hihi..
    btw old town favourite place kita tau, suka sangat minum hazelnut dia :)

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)