Sunday, 7 September 2014

Daftar Semester 4

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah sampai dengan selamatnya di UiTM Shah Alam.
So, daftar kolej aka hostel "Kolej Mawar".
Dapat block 2A-02, mujur tingkat 2 je so xpayah nak naik lif kan. The most important thing, my roommate is my classmate! Senang nak buat keje la :)


Taraaa.. Xbanyak pum brg sebab for the rest ada simpan kat dalam stor. Unfortunately, stor bukak esok dan baju kurung semua simpan dalam sana..So, esok nak pergi kelas pakai ape??
Aigooo.. Pusing kepala pikir pasal esok ni. 

Btw, new semester 4 is begin!
New hope, spirit and effort had been set up!

Semoga semester ni lebih rajin dan yang paling penting result make sure excellent! Promise!

9 comments:

  1. Gud luck dear...zaman belajar adalah masa yg plg menyeronokkan.enjoy it

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Of coz time ni la nak belajar plus dapat keseronakan :)

      Delete
  2. all the besttt..samala kita dah nak start sem baru..

    ReplyDelete
  3. Ouh..hi junior... Hahahaha...akak lmbt lg start kelas... (≧∇≦)/

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...

    Good luck for next sem nie k... moga result lebih gempak daripada sem lepas.. 4.00 orait..

    mselim3

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)