Sunday, 12 October 2014

Banyaknya Ongoing Iklan Nuffnang

Assalamualaikum w.b.t,

Speechless... Just mampu bersyukur, Alhamdulillah.
Xsangka baik giler Nuffnang bagi banyak ni iklan kat blog usang Tiey ni. Maaflah duhai Nuffnang sebab sekarang ni overdose busy. Awal masuk sem dah pening kepala pikir nak buat proposal untuk final year projek. 


Walaupun blog ni xhyperactive tp Abang Nuffnang still jenguk kita lagi. Thanks a lot.. Tapi kalau yang banyak camni hasil tuai dia tada lah meletup sangat. Biasa brape puluh sen je. Haraplah tetibe belipat ganda jadi puloh inggit. Mohon klik lah iklan kita. hehehe :p


The most important thing, a huge thanks to all of bloggers yang sudi blogwalking serta klik iklan tuu. Insha'Allah Tiey balas balik, tapi jangan lupa letak clue cket kat chat box tepi ni haaa..
Doakan semoga urusan pembelajaran Tiey dipermudahkan. Insha'Allah. Amin :)

21 comments:

  1. Waaaa tahniah dear. Sy on hp skg ni. Iklan tak kuar.Insyaallah esok nak klik bertubi2 nuff awak. Semoga dimurahkan rezeki ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lola. Ouh ye ke, Its ok.
      Kita datang terjah iklan awak bertubi2 jugak :)

      Delete
  2. Huda singgah pagi, hihi.
    Wahhh banyaknya dapat,hihi. Tahniah =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah sini.
      Alhamdulillah rezeki :)

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks Cik Nor :)
      Alhamdulillah rezeki.

      Delete
  4. wow.. rezeki tu alhamdulillah... tahniah tie.. keep on blogging yerr. akak pon nak start blog balik ni .. xmau mals2 upadate hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Alhamdulillah. Thanks a lot for your support.
      Tulah, Nampaknya kena selalu update n active ni, kalau x merajuk Abang Nuffnang kan. :)

      Delete
  5. wow meriah nya cpuv..mencurah2 rezeki..tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki. hihi
      Thanks Mama :)

      Delete
  6. Banyak iklan maksudnya banyaklah income ni ye tak? xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eah xdela. Alhamdulillah walaupun xseberapa tapi Tiey try upkan earning :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)