Wednesday, 15 October 2014

Ketagih Main PingPong!

Assalamualaikum w.b.t,

Korang suka xbersukan??
Bersukan is one of my favourite hobby, tapi Pingpong antara game yang paling Tiey addicted giler!
Benda yang kita suka ni kalau biat 3,4 jam xrasa muak dan puas kan.


Bersukan ni sangat bagus, of cos korang tau kan. Bagi Tiey kalau ada yang jenis suka bagi alasan xde masa nak bersukan tu salah la. Jalan kaki tu pum bersukan, exercise.

Ok dah membebel panjang. Tiey involved dalam game ni sejak sekolah menengah lagi, time tingkatan 1 atau 2. Lupa pulak. Tapi time tu memang kosong giler skill. Main macam badminton je. Tiey wakil untuk rumah sukan, beregu beb. Giler. Main entah pape, memang kena marah lah ngan partner. Tapi, mujur menang. hehehe


Diploma dan sekarang dah Degree still PingPong! Orang tanye Tiey await hang xmasuk bola jaring, u tinggi ma. Eah, dah i minat pingpong. hehehe

So far wakil cos untuk Faculty Sport's Day, Alhamdulillah menang.
Ni wakil untuk Sukan Antara Fakulti (SAF), Haraplah menang. Amin. Insha'Allah.
Honestly Tiey memang xpandai pum main, tapi minat nak belajar tu ada. Ape pum good luck to my team!

Gambar yang berkaitan dengan Game PingPong :)








8 comments:

  1. cik nor tak pandai main ping pong..hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala Tiey pum xterer jugak. Skali main macam badminton. huhu :)

      Delete
  2. Bagus bersukan ni tak kisah apa pun. Semua tu untuk kesihatan. Trm kasih ya berkunjung ke blog akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup betul tu. Lagi bagus kalau kita ni jenis yang suka bersukan :)
      Most welcome sis.

      Delete
  3. Fuyoo dapat medal emas tu.. Best juga kalau hebat main certain sports ni

    ReplyDelete
  4. zizie pernah main ping pong masa sekolah rendah. masuk secondary, dah tak main dan tak pandai terus dah.. dalam byk2 sukan yang menggunakan bat, ping pong jela yang zizie boleh nak main sikit. hehe.

    ReplyDelete
  5. Hebat betul Cik Tiey.. hehehe.. :)

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)