Wednesday, 29 October 2014

Penting Ke Jam Tangan Ni??

Assalamualaikum w.b.t,

Jam tangan ni penting ke?? 
Xpakai pum xpe kan. Handphone canggih boleh bent siap xkan jam xde? lol. hehe. Korang rasa??


Ya! Sangat penting jam tangan ni. Mudah dan senang nak tengok waktu, angkat je lengan tu. Xyah dah nak mengeledah beg tangan yang maybe too packed with other items kan. 

JAM.....Kalau hilang? Rosak? Jatuh? Habis bateri? 

Ahhh. Rasa cam sedih sangat. Time xpakai jam sebab problem atas tu memang lengan ni asyik naik je nak tengok waktu, walhal xpakai jam pum. Dah terbiasa...
Disebabkan jam Tiey habis bateri so beli jam baru leww.. Biarlah beli kat booth UiTM punya, asalkan berfungsi. Tapi lagi best dapat beli yang branded. hehe. Eah ada je guess, CK, Casio tapi yang cap ayam punya la. heee :)

Murah2x. RM10, RM20..Tiey beli yang tali besi sebab xtahan guna yang kulit not original punya ni mudah putus, berbau dan seangkatan dengannya. 



14 comments:

  1. Penting..hehe tpi sekrg jrng pkai la pulak. Sbb dok offce dduk je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Kira jenguk jam kat office je ni. hehe

      Delete
  2. Saya pakai Rolex haha XD ....jam penting tapi untuk orang yang tak tahu menghargai masa macam saya,memang susah nak tahu kepentingannya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow. Eah, xla camtu, Cuma nak tau kul berapa sebab tu penting jam tangan. Especially student. hihi :)

      Delete
  3. Saya pun rasa tak selesa klu tak da jam kat tangan :D
    Rasa macam hidup tak teratur je :p

    :: anmashealthcare.blogspot.com ::

    ReplyDelete
  4. IM dah lama tak pakai jam. Kalau dulu rasa pelik kalau tak pakai jam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah lama xpakai ok la, tp first time rasa cam kekok sangat kan.

      Delete
  5. kalau tak de jam ni.. haihhhhh.. pening gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye, pening banget. Asyik on off phone je sebab nak tngok jam. Haish -.-

      Delete
  6. Mieya pon dah mula pakai jam tangan selepas setahun tak pakai. Senang nak arrange masa kerja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup betul tu Miera. Tiey sejak sekolah masuk Uni mmg dh wajibkan tangan kena pakai jam. Susah nak tau kul brapa n the most important thing nak arrange masa, nak kerja kelas. hehe

      Delete
  7. dah lama akak xpakai jam.. sejak jam rosak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Mana tau one day menang jam tangan Bonia dari GA yg sis join. hee :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)