Sunday, 16 November 2014

Barang Dari Zalora Dah Sampai!

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah barang yang Tiey order dari Zalora Malaysia dah sampai! Seriously memang puas hati sangat2x. Petang tu dalam kul 7pm sumtim Tiey order, terus dpat email barang already shipped. Wow, laju kot...

Once again thanks to Zalora Malaysia for the given voucher RM100,!
To Zalora Malaysia you are friendly, fast & offers high quality product! 
+
Lawa kot kotak dia. hihi  :)


Xtau nak beli ape once dah sampai kat page online shopping Zalora! Baju kemeja semua lawa2 + murah tapi tu lah, rabun mata sebab xtau nak select ape. Last2x Tiey order ini:

Produk kecantikan Olay :)
Total up RM101.60 sen, so for the rest tu bayar guna online banking la.


Barang semua in good condition = Perfect!
Xde cket pum calar balar + defect on my products.



Apa yang menariknya, pembelian above RM75 free shipping you alls. Harga lebih murah dari kat luar + saving your time + saving your money also. Well, girls ni kalau masuk Watson, guardian etc conpem habis duit sebab beli itu ini. Tapi, kalau kat sini pandai2 lah korang manage kan. hehe

Jom shopping kat Zalora Malaysia





11 comments:

  1. Replies
    1. Kan. First time shopping memang puas hati sangat :)

      Delete
  2. Asslmkm.. Akk pun dlm cdngn nk membeli sesuatu di zalora.. :)
    Pengguna olay ye.. Sama la kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam. Dah lama xguna olay ni tp nak try guna balik sebab best pakai produk Olay ni. Especially utk kulit muka yg berminyak macam Tiey ni :)

      Delete
  3. tak pernah try lagi service dorang.. tp mmg setuju ckp tiey.. kalo masuk watson, mmg banyak dah duit habis beli itu ini. hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh la Zati try nanti. Honestly memang puas hati.
      Oihh. Semestinya, masuk watson conpem puloh2 ingit habis kan.

      Delete
  4. Best kan shopping kat zalora. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Shopping tu memang dah tau nikmat tp bertambah best bila ada online shopping yg friendly enough macam Zalora ni :)

      Delete
  5. seronoknye dpt brg dri zalora
    shoppingggg

    ReplyDelete
  6. bestnya.. saya belum pernah shopping kat zalora lagi :)

    ReplyDelete
  7. So far tak pernah lagi shopping Zalora. Tp banyak good review :)

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)