Saturday, 29 November 2014

Be Creative Like Mat Saleh

Assalamualaikum w.b.t,

Happy weekend u olls. As usual bila masuk kelas lecturer yang belajar kat oversea selalu mengadu yang budak2 Melayu macam kami ni lacking of creative thinking macam mat saleh. Our generation ni bijak + rajin, tp tulaa.. Xboleh twist the way we are thinking. Straight mind. Not twist, roll n act such as wave. Tapi, Mat Saleh ni ape benda dia boleh buat. Kadang2 xterpikir jugak camnerlah dia boleh buat atau design sumtim yg luar kotak fikiran kita kan. Haish..

See....










1 comment:

  1. bagi yg kreatif dan ada minat , mesti boleh buat ... sis mmg x sabar nak buat benda2 ni . tapi mmg cantik ...

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)