Sunday, 16 November 2014

Buku Catatan Mat Luhfi??

Assalamualaikum w.b.t,

Tudiaaa. Bukan setakat buat video, ni siap keluaq buku! Tiey suka giler Mat Luhfi punya style, bila dia bagi ayat memang deep nak mampoih. Opsss..


Credit photoq bawah ni : Putih Press Facebook

Sekali pandang macam menarik sangat2x. So pandang + baca a few pages yang Fb Putih Press share truih jatuh hati nak beli buku ni....Xrugi rasanya kalau baca buku Mat Luhfi ni, conpem bnyak input especially ayat makan dalam dia tuu. huhu



Seriously fun giler + gelak besar even baca a few pages only. Agaknya kalau baca satu buku ni macam buku lawak + berilmiah.. Cer tengok niii...

Kawan masak roti canai. Dia tanya "Nak makan dengan apa aa sedap?? Kari ke gula??
Mat luhfi jawab: "Dengan aku " ")


Yang ni Deep giler kottt.. Hahaha


Terdetik dan teringin nak beli sekarang. Tp, tuggu baucer buku next year la. heee. Duit dah pokai :)






8 comments:

  1. Replies
    1. Jom. Best kan even baca 2,3 helai. hihi :)

      Delete
  2. salam..membalas kunjungan dan follow jugak ^^

    p/s: sc biomolecule ke? Heee.. lebih kurang je bidang kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam. Thanks a lot sis :)
      Yup, science biomolecule. Oww. nice :D

      Delete
  3. tetiba rasa nak beli juga ni

    http://www.adarain.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom beli. Terdengar harga lagi murah memandangkan sekarang ni "Year End Sale" :)

      Delete
  4. Baru tau jugak Mat Luthfi nak keluar buku hehe. Awhh, baru baca satu page pun dah terpengaruh cemana ni, Nak baca jugakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Itulah. Aishh.. Kena beli ni kan :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)