Saturday, 15 November 2014

Jom Shopping Di Zalora Malaysia!

Assalamualaikum w.b.t,

Xtau nak cari kat mana blouse muslimah lawa, labuh, selesa, murah serta macam2 lagi jom kita pi singgah kat sini "Zalora Malaysia". Tiey masih teruja first time online shopping kat Zalora Malaysia. Nanti Tiey review step by step :)


Online shopping Zalora Malaysia memang dah lama meletup! Seriously memang rabun mata den nak pilih baju, produk, handbag etc sebab semua cantik + reasonable price offered. 3,4 jam nak decide untuk buat selection. Eah susah betul jadi perempuan ni, mata bersinar2 kalau shopping. hee




Banyak special offers kat Zalora ni, customer yang first time register kat sini akan dapt 20% less + 15% another less dan banyak lagi less! Tambah2 pulak nak dekat dah hujung tahun ni, tunggu lah "Year End Sale" punya copem lagi meletup terbaborr....

Kalau korang nak shopping guna "Voucher Coupon" just enter je code voucher tu, then dio automatik la tolak how much less given to you! Macam bawah ni: 


Tapi....
Hati2x kalau nak guna "Voucher Coupon" ni sebab dia too sensitive! Semua proses loading tu korang kena tunggu! Jangan tetiba undo, sebab lama sangat loading kang. So ini jadinya. Invalid la voucher korang tau. Be careful :D



So far, memang puas hati shopping kat Zalora Malaysia! Thanks for giving me a wonderful experience. Cewahh :p

6 comments:

  1. sy pun selalu dapat voucher zalora melalui email, tapi selalu takpakai sebab taktau nak beli apa. .hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Tu la kan, bnyak sangat benda sampai berpinar2 mata nak buat pemilihan :)

      Delete
  2. waa best nya..saya pernah sekali je beli situ hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la, ni first time tiey shopping kat Zalora ni :D

      Delete
  3. Akk ada baucer x guna lg.. Ingt nk shopping hndbg je.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Jom lah kak. Tp better tunggu "Year End Sale". Mane tau harga murah lagi ke. hee :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)