Monday, 22 December 2014

Blog Bertukar Nama??

Assalamualaikum w.b.t,

Hari ni hari yang paling bersejarah sebab hari ni jugak aku 
# Deactivate FB
# Tukar url blog


Sebab? There are too many haters outside there! grrrr
Kat fb hari2 baca status haters memang rasa sakit hati la kan. Xlama nanti boleh buat kita lemah jantung kan. So, the only decision i can make is deactivate the old FB and create new one.
Only those who can makes my life beneficial will be accepted as part of online friends in the strange world. 


Untuk Blog plak sebab xnak haters cari blog kita lah, so tukar terus!
From tieysmilez -------- Fatihah Azanan (Official name) tambah2 xlama lagi dah nak masuk 23, dah tua so nama tu biarlah matang cket? hehe


4 comments:

  1. patut la tak boleh masuk guna url blog lama.
    ramai je hater kat luar tu..ade yg jadi anon..sabo je la..huhu

    ReplyDelete
  2. Wow, da betukar url blog laaa.. hehehe..
    shad pun teringin gak nak ubah kepada yg lagi nmpak more profesional, tapi entohlerr..
    tahniah tiey :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Shad. Tp, ada kelemahan jgk tukar url blog ni. Org xdpt access entry kita yg linkan url lama. So automatik hilang pageview. grr. hehe

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)