Wednesday, 31 December 2014

Domino's Pizza Memang Terbaik!

Assalamualaikum w.b.t,

Food review is coming. hehehe. Just based on my experience :)

So, kelmarin lepas habis first final paper "English writing" kiteorang pi Domino's Pizza kat Seksyen 9. Ni first time Tiey n my close partner, Dayat sampai sini. hehehe


Ditambah pula ni jugak first time Tiey try Domino's Pizza. Sebelum ni Pizza Hut je...
Seriously harga dia memang murah giler2x than Pizza Hut! I like cheese smells, memang buat korang lapar. Sedap pum sedap even Tiey orang yang last habiskan set pizza tu, sebab i kureng cket makan pizza ni. hehehe Muak 0.0

Taraaa.. Untuk 6 orang makan :)


3 jenis pizza yang berbeza


Tuna pizza yang paling best!


Side dishes Onion rings and crazy chickens + cheese sos


Total atas semua tu RM60! Murahkan?? 3 regular pizza + 2 side dishes

Ni haaa, promo set yang kami ambik. Tambah air satu botol tu RM8 include cups


Ni pizza yang kami order


Memang berbaloi! Dah la sedap. Yummy.
Nak tau detail, tengok kat promotion sini http://www.dominos.com.my/frmDeals.aspx

No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)