Friday, 26 December 2014

Rumah Dah Naik Air T.T

Assalamualaikum w.b.t,

Gelombang banjir besar buat kali kedua untuk Tiey n family, before this tahun 2004. Tapi, tahun ni Masya'Allah terlampau teruk. Ape pum hati redha dengan apa yang Allah tentukan. Hati diperantauan xtenang sebab hanya mampu mendengar khabar dan berita tentang keluarga dari jauh. Nak keep update, elektrik dah xde. Cuma, Alhamdulillah air xlah dalam macam Kuala Krai yang mencecah kedalaman 2 tingkat bangunan. Astagfirullah T.T...


Location: Taman Seri Chekok, Kb Kelantan.

Hanya berwhatsapp ngan adik sebab nak tau sangat pasal diorang, keadaan diorang serta keadaan rumah. YA'Allah permudahkanlah urusan keluargaku serta mangsa2 banjir yang lain. Amin. Sekarang ni study week, hati mana xtenang bila dapat update kat fb itu ini even bukan kat family kita. Hanya mampu berdoa. Ya'Allah permudahkan segala urusan mereka. Amin.

#PRAY#FOR#PANTAI#TIMUR



Early stage of flood wave, 25/12/14 ( 8.30pm)


Sikit lagi nak naik ruang tamu rumah (8.30pm) #TheSameDay


Kul 5am sumtim air dah naik dalam rumah 26/12/14 (5am)
Air kat luar umah kat paras paha
Dalam umah paras air atas buku lali



Finally, the whole region of my house semua penuh di isi oleh air BAH#2014. 
Semoga tabah buat family tercinta :(
Now 26/12/14 pukul 10pm xtau camner air dalam dumoh..

No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)