Monday, 12 January 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

Assalamualaikum w.b.t,

Jom join :)
Klik banner:

Nyatakan apa-apa sahaja tentang www.bubblynotes.com atau Kak Farah?

♥♥ First time Tiey dengar nama www.bubblynotes.com ni memang tau blog ni tersangatlah aktif, bersimbolkan kumbang yang cute tu dan memang banyak segmen, Giveaway dan any of contest yang dianjurkan. 

♥♥ Pasal Sis Farah?? Honestly she is nice person, hot mummy + lawa + friendly + humble + full of joy and i really love her! 


♥♥ Comel sangat mata tu sis. Bulat macam baby. :)

♥♥ Suka sangat baca entry blog Sis Farah ni, memang fun kadang2 tu gelak memanjang je bila baca sorang2x. hehe

♥♥ Tapi,lagi bertambah suka bila Sis Farah ni jens yang teramat mesra! Andai kata can you list your closest blogger mate? Tiey nak sangat letak Sis Farah as my blogger mate. Even Tiey xkenal dia secara real tapi rasa macam I have close enough relationship. 

♥♥ She is "rajin" suka sangat balas kunungan ke entry blog usang kita even kita ni xfemes. That's the thing yang Tiey memang salute! Xsombong malas rajin berkunjung + tinggalkan komen yang seriously memang terbaiklah. Kadang2 tu gelak je bila baca komen Si Mommy yang cun ni. hehe


♥♥ Xkisah menang ke x, yang penting SisFarah perlu tau i have a good thought and views about you and i'm really wanna u know the truth about U. Thanks a lot to be part of my social partner especially blogger life, i'm glad that. Love you sis Farah :)


Due date:
12-31 January 2015

14 comments:

  1. terima kasih adik di atas kesudian untuk sertai mini GA ini, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini :)

    http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hye. Wkmsalam & Salam sejahtera jugak :)
      Thanks sudi jemput kita, Insha'Allah free nanti kita join ye :)

      Delete
  4. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam. Thanks bw sini :)
      Done bw back.

      Delete
  7. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)