Friday, 30 January 2015

Altel Memang Thorbaik!

Assalamualaikum w.b,t,

Gara2x geram pakai celcom sebab memang selalu sedut duit sampai habis so kita bertukat ke rangkaian Altel! Ni lecturer punya promote, sebab Altel ni sebenarnya milik Syed Mokhtar Bukhari. 

So, sambil korang topup tu duit yg diorang dapat hasil korang dan pengguna lain ia akan diguna untuk charity dan sebagainya. Maksudnya sambil jd pengguna korang pum menderma la. 



Tiey dah guna 4,5 bulan dah. Memang puas hati! No. altel 011, tp xsure skrg dah ada no. lain ke x. Actually motif utama nak guna sebab internet bulanan dia murah RM28/month. Then tamat tempoh selama 90 hari kot.. Perhh. Tp tu still promotion process la. Skrg pum still jalan lah. hehe
The most important thing, Line tenet meme laju. huhu



Yang paling penting, tempoh sah dia lama. Kalau rangkaian lain topup RM10, tempoh sah 7 hari je. Tapi Altel 10 hari. Lama woo. hehe 
Ni bukan nak promote ke ape, tp macam tu lah. Jom support produk Muslim + Melayu.


Line Altel ada ker? Eah LTE kottt... KB pum. Apetah lagi KL n Shah Alam tu. Selagi ada line celcom, disitu lah ada line Altel. Xsure, diorang collabrate ke camner cuma kalau nak check kredit pum korang just dial *124# sama macam Celcom. 




1 comment:

  1. Altel ni melayu punye kan?

    Anyway, salam singgah dari follower #751. Dari segmen kak mia

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)