Sunday, 25 January 2015

End Of Semester 4

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah on 19/01.2014 maka terlah berakhir perjuangan semester 4!
Sem ni skor nak dekan, tapi rasa cam hampeh je sebab final exam punya paper grr...
Hanya mampu berdoa. Hope there is a miracle waiting for me :)


Amin...


Rabu 21/01/2015 sampai den kat kampung dengan selamatnya. Kali ni Air asia bawak mai kita balik umah. hihi
So, cuti selama 1 bulan sepuluh hari kan ku manfaatkan nya dengan sepenuh hati.
Sem depan Final year projek, sekarang ni den dah pening nak cari sample pokok. Aduihhh


Ok dah cukup membebel. Banyak lagi nak update ni.
For those yang Current mood CUTI SEMESTER, I wish have a fun and take fully rest at home while enjoy your life with your family as u can :)
Bye :D


No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)