Thursday, 12 February 2015

Main Clash Of Clans Guna Komputer??

Assalamualaikum w.b.t,

Memandangkan Clash of Clans (C.O.C) game ni memang gempak punyer so try lah install benda ni kat dalam phone. Malangnya benda ni kuat makan space pastu heavy load so uninstall plak benda ni. Then, dengan adanya application BlueStacks gua boleh main coc guna komputer. Lagi puas hati, besar gedabak. huhu


I'm still beginner. Still berjinak dengan coc, tp rasa cam dah puas dah main benda ni. Digalakkan si tegar coc better main benda ni kat komputer untuk elakkan hp tersayang dari heavy load + panas = cpu grr. hoho. Apps especially games memang makan bateri phone plus overheating mobile phone. 


Size pum besar la jugak, puas hati nak main. Ni guna lappy punyer.  So kalau nak tau caranya klik sini: http://fatihahazanan.blogspot.com/2015/02/bluestacks-app-sama-macam-play-store.html






No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)