Tuesday, 10 February 2015

Produk L'arome Apple Stem Cell Memang Berkesan!

Assalamualaikum w.b.t,

Sekarang ni produk hot iaitu L'arome yang menawarkan banyak faedah kepada pengguna! Harga sale RM100++ memang mahal. Susah nak cari harga below tu sebab biasalah kan orang berniaga mesti nak ambik untung banyak kan? Tapi, ada yang jual murah RM70 sumtim je. 

More info pm direct kat fb Sis Wany


Before that meh nak share Kelebihan yang ada pada produk Larome ni!


✔ Mengurangkan kesan parut selepas bersalin
✔ Tanpa risiko kesihatan.
✔ Tidak perlu berlapar.
✔ Hanya kurangkan sedikit amalan pemakanan (Bagi mendapat kesan yang lebih menakjubkan). Dapat bakar lemak uolls dalam masa 24jam. 
✔ Dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin bagi wanita.
✔ Dapat mengempiskan perut ....
✔ Membakar lemak secara berterusan.
✔ Menghilangkan stretch marks
✔ Menghilangkan selulit
✔ Menghilangkan double chin
✔ Boleh membantu mengempiskan perut ibu selepas bersalin
✔ Boleh membantu untuk mendapat kan six pack


Cara Menggunakan : 

✔ Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam (selepas mandi ) pada bahagian bermasalah. (Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik). 
✔ Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
✔ Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas.
(Selang berapa minit selepas sapu, uolls akan mula berasa panas pada bahagian yang telah disapu) 


Nota Pendek : 
1.Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu 2.Boleh juga disapukan pada double chin. 3.Mengeluarkan angin-angin dalam badan.
4.Jangan terkena mata dan mulut. Basuh tangan selepas mengambil produk ini.

No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)