Monday, 16 February 2015

Result Sem 4 Dah Keluar

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah 13/02/2015 Pukul 1am dapat email, result ouh result.
Actually xtau pum result keluar pada tarikh tu. Baru je bersedih dengan kehilangan insan murabbi TGNA serta Datuk Hasbullah Awang. So, time tu kul 1am nak tido sebab nak hilangkan rasa sebak kehilangan tokoh yang tercinta Tuan guru. Tetibe dapat email check, eah result??


Segala puji bagi Allah, Alhamdulillah semua lulus. Cuma, terkilan sebab xdapat Dean list. cket lagii.. Memang padan la dengan usaha yang agak "pemalas".. Ape pun thanks to lecturers, family, kawan2x and those yang banyak membantu. Alhamdulillah once again, thanks to Allah kerana mempermudah segala urusan.


So, 2/03/2015 start sem 5. Hurm,,,,Memang xde semangat nak masuk sem baru. Anyway, enjoy your great semester yang berbaki lagi 2 minggu. huhu

1 comment:

  1. tahniah ya :D

    jemput join harap sudi luangkan masa :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)