Sunday, 19 April 2015

First Time Makan Di Lawangsari Sek 7

Assalamualaikum w.b.t,

Long time no see ya dear readers. Ok. Food review is coming since this week I'm free, well cuti mid sem. So, those student UiTM Shah Alam conpem kenal restoran ni kan. 
Restoran: Lawangsari
Lokasi: Belakang Giant Sek 7, Shah Alam

Sebenarnya kedai ni sekali dengan pisang cheese jakarta yang femes sangat kat fb tuu haa. Actually dah lama terdetik nak datang sini, tp finally i went to da place!

Tiey order pisang cheese coklat RM8.


Rasa dia not bad la. Pisang dia sedap crunchy + masin mentega. Best la. Cheese banyak cuma coklat agak sikit. Kalau nak sedap kena extra chocolate. Lagi sedap ada dip coklat. Perhh. Memang nikmat makan . huhu

Jom order


At the same time kami order makanan -nasi goreng- sebab dah duk kat meja kedai Lawangsari tu kann. Kawan order Nasi Goreng Lawangsari = main menu sana and tiey plak order nasi goreng seafood.

Taraaa. Nasi Goreng Lawangsari


Kuah kaler hitam tu rasa dia black paper bbq camtu. Tiey plak order Nasi goreng seafood tapi sebab display dia xlawa kaler kicap2 gitu tambah lambat cket sampai so terus mam. Xdapat snap.

So xnak citer panjang2, korang datanglah try.

Evaluation: 3/5 stars 


No comments:

Post a Comment

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)