Wednesday, 1 January 2014

Happy New Year 2014 & Wishlist

Assalamualaikum w.b.t,

To all of my friends especially dearest Bloggers, i wanna wish

"Happy New Year 2014"


Bermulalah tahun baru, maka bakal bermulalah hari persekolahan buat adik2 kecil ku sekalian. Yang paling hiba, semua meningkat di tahun baru ni. Ape??

Barang Naik?? dan jugak Umur ku meningkat naik. I'm going to be sweet 22. Rasa macam nak nyanyi lagi Taylor swift je. hehehe.

So, tahun baru azam baru ke?

Ouh yeah. This new year, 01/01/2014 nak try buat wish list dan harap dapat sempurnakan impian tersebut! Bukan sekadar omong kosong tapi usaha yang terbaik. Insha'Allah

My Wish list: Hope these will come true!

Honestly banyak benda nak dapatkan. So out of list dan semua tu ada dalam otak dah ni. 

Harapan:
Semoga Tahun 2014 lebih baik dari tahun sebelum2 ni. Insha'Allah. Amin :D


4 comments:

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)