Sunday, 9 February 2014

Oat Chocolate Choco

Assalamualaikum w.b.t,

Yummy, Finally dapat beli satu packet besar biskut ni! Punyala susah nak cari biskut ni. Korang pernah makan? Kalau belum jom dapatkan. Yang pasti biskut ni halal tau dan sememang sedap gile2x. Rasa cam horlick gitu.

Berapa ringgit? RM8 je Tiey beli kat kedai Cina. Ada sesetengah seller diorang jual RM13, RM15 tapi yg pasti above RM10 la. Sekarang ni biskut oat ni memang femes, tapi company dia xde lar market through tv or radio.

Ni haa. Satu packet RM8 only. Plastik dia pum lawa, macam beg gitu. So, boleh dijadikan buah tangan kalau kita nak ziarah sape2.


Dalam 1 packet tu rasanya ada 50 pieces biskut. Lupa dah. 40 atau 50 pieces. Ada 4 kaler


Jom mam. So crunchy and delicious. Bagus untuk mereka yg xnak makan nasi tp lebih prefer snek. So makan snek ni sebab sangat berkhasiat dan bagus.




156 comments:

  1. eh? murah rm8
    belum jmpe lg hrga mcm tu ..huhu
    kedai cina mana tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Tulah. Murah sangat. Hurm, pi kilang cina ada je. Kalo beli kat kedai runcit biasa ni maybe RM10 lebih.

      Delete
    2. kilang cina mana? nak pergi beli nih.

      Delete
    3. Hurm, Kalo kat kelantan boleh dapatkan kat kedai Cina berdekatan jpj panji :)

      Delete
    4. Tiey tak leh belikan ker hehehhehe

      Delete
    5. Sape
      Leh belikannnnn heehehhe

      Delete
    6. Nak belikan tu boley cuma nak bagi tu camner.hihi

      Delete
    7. nk kirim blh?blh pos kan tak?kira sekali dgn duit pos

      Delete
    8. Sorry dear. Saya skrg ni belajar kat Uitm Shah Alam, so kedai tu ada kat Kelantan. So, xdpat nak beli kan :(

      Delete
    9. yeah... biskut ni sedap giler. plus low cholestrol.

      Delete
    10. cmna nak order ni. sy dk jauh

      Delete
    11. Hi, saya nok ucap terima kasih kepada Miss Tiey untuk promote product ini, dan kedai di Panji itu bernama PANJI MAKMUR TRADING, atau kepada sesiapa yang tinggal di dalam bandar boleh pergi ke KB MAKMUR TRADING di Jalan wakaf Mek Zainab. Kepada sesiapa yang berminat untuk product ini boleh whatsapp/sms ke 012-9082395.

      Sorry Miss Tiey, harap awak jangan marah sebab guna blog awak untuk promote ^^

      Delete
    12. sy ada jual coklat ni..tp COD area melaka saje la..sy jual RM11 je..kalau nak pos x berbaloi sbb dia berat so nanti mahal tp kalau ada yg xkisah sy boleh je poskan. :) jemput la ke instgram saya @eybiezafirah_crazychochauz
      tq <3

      Delete
    13. kalau area bangi, kajang n putrajaya kedai yg jual coklat nie area mne ye..

      Delete
    14. kt kelantan area mn? blh k dpt contact org tu erk pls email sy suzirashahabudin@gmail.com

      Delete
    15. cari insta @thebangkubynhn dear

      Delete
    16. Call or wsao sy 0183864104... boleh spe2 nk oder ye..sy tlong bli... =)

      Delete
    17. murah tu,kedai cina mana tu/

      Delete
    18. kat sabah ada ka?? ble sepa2 inform ??? plssss txt me 0146535156 .. tq all

      Delete
  2. Replies
    1. Nanti Tiey bagi kat Cik Nor eah.hehehe

      Delete
  3. tak pernah pulak makan sebab Fifi slalunya try jenama Munchys (eh eh, betul ke ejaan ni?) je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Betul dah kot. Sebab jenama dia xbranded sngat kan. Sebab tu ramai xfamiliar ngan biskut ni :)

      Delete
  4. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Ramai xfamiliar sebab biskut ni xde advertised through tv or radio pum. Tapi sis try sekali mmg nak lagi.hehe

      Delete
  6. yumida x pernah mkn..tgk ni teringin nak mkn..sure sedap mabeles!
    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah.
    Menawarkan hadiah:
    Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran, Jam tangan 2x, Dress & Fridge magnet 2x.
    Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti tiey buat GA, hadiah biskut ni. hehe
      Thanks sudi jemput :)

      Delete
  7. amboiiii cik tieyy sodappp nmpk..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Din mano ni? Kalu Mat Din gak tiey bagi satu packet.hahaha

      Delete
    2. din saem ise,x ingt doh saem..
      haha..
      jnji kno buwi deh,
      :)

      Delete
    3. Din mano? Haish. Kalu ada gambar kan senang boleh kenal. Bereh. ko saim kito xkiro lah mano.huhu

      Delete
    4. ble2 ore kato saem ise..nok kno nyekeh jugok dio ni..
      wat2 x knal laa tu..

      Delete
    5. Saim aku koloh bachok pum ada jugak nama hishe. La mung. kan senang aku tau din mana. Gambar semak xsew letak.hahaha

      Delete
  9. Replies
    1. kat Pengkalan Chepa, Kelantan :)

      Delete
    2. blh dtpkn no tepon kedai tu tak?..mf menyusahkan

      Delete
  10. kt mana ye area jpj panji tu?...nkg cari...mmg best biskut ni. kalau beli kt usm rm10 supik tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat jpj panji tu kan ada traffic light. So kalu awak dari Usm just pergi straight je pastu sebelah kanan ada kilang cina. Jiran sy yg beli kat situ, tp skrg dia gtau dah habis stok. Tp, awk try tnye dulu. Biskut yg latest "Date & fate" pum sedap jgak :)

      Delete
  11. kt sblah kanan atau kiri jpj?...nkg cari...beli usm rm10 supik...

    ReplyDelete
  12. Assalam boleh tahu area mana u beli biskut nie..tq

    ReplyDelete
  13. Memang sedap pn..tp dkt area seremban xde..klau nak,mnx tlng cousin kt jb beli kan smp 10 bungkus skali beli..kt sne jual rm8 sebungkus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai yang suka biskut ni. Sekali makan mmg nak lagi. Tapi susah nak dapat kan.

      Delete
    2. Nana Azlyn..cousin beli kt jb kt mane?cm sedap je tgok..cm nk try..

      Delete
  14. Saya pun tgh cari... Kat fb ada jual rm30 sebungkus.. mak oiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahalnya!
      Harga biasa org lain jual RM10 + postage RM7 = RM17.
      Tapi, kalau jual RM20 pum dah ok include charge packing + minyak kete

      Delete
  15. Kat fb td ada kwan jual rm30 sepeket 50pcs.. awak jd dealer leh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susahla sis, sebab saya belajar kat Shah Alam. Benda tu ada kat kelantan.hihi

      Delete
  16. direct whats up pun bole..0199398044

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan,
    Boleh tumpang tanya tak? Kat PC tu kilang dia nama apa? n kat mana ye? sbb nanti nak pergi sana .
    time kasih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam.
      Kalau nama kilang tu xtau nama ape. Tapi, kilang tu berdekatan dengan traffic light kat jpj panji. Kalau sis dari kubang kerian, so u just pi straight je lepas traffic light, sebelah kanan. sebelum sekolah men keb panji :)

      Delete
  18. Lamo doh cari biskut ni. Kt fb jual mahal2. Nati nk g beli la kt jpj panji tu. Thanks for information. Heee

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. Tanda halal tu malaysia punya ke...ke just cop?thanks. Saya tengah mencari maklumat berkenaan biskut ni sebelum try. Takut import dari china yang malaysia tak luluskan ke... wallahualam

      Delete
  20. assalamualaikum sis,leh pesan tak>? postage hntar sabah, sodap brg nih. nak bli byk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..saya ada jual oat choco..boleh buat postage ke sabah..rm11 sahaja satu pek exclude postage..boleh whatsapp 0134008248..beli atas 12 pek ada harga special

      Delete
  21. Biskut ni mmg sdp sgt2...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a, Sedap sangat2x kan. Rasa macam horlick gitu :D

      Delete
  22. Salam..sy nk Tanya..if area trg xde ke tempat beli biskut ni?cz akak sy beli br ni harga rm20..mmg mahal gila..hukhuk..tulah..if dpt tau kat mn nk beli ingat nk borong pastu jual kat sini..if u ada info blh lah bgtau ye..x pn bg no contact kilang kat Kelantan tu pun xpe..if ada info pls contact I kat no ni ye..013-5001092(kak lia)..tq..

    ReplyDelete
  23. hai dear.. sape2 yg nak beli biskut oat choco ni boleh order dgn sy yer... msj/wasup me 0139910209

    ReplyDelete
  24. Tiey! Kak sally beli RM15 tau...alorr..Tiey xde sesape ke yg boleh beli utk kak sally??? Nak banyak-banyak!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Nanti Tiey try deal dengan supplier. Kalau senang Tiey tlong dapatkan.
      Pastu Tiey gtau Sis Sally eak :)

      Delete
    2. sy jual bende nie. nak order x?:)

      Delete
    3. ada contact no supplier x? boleh share. sy nak bt bisness

      Delete
    4. salam kak tie..
      saya dari serawak.. camner nak dapat oat choco ne?

      Delete
  25. Assalam.. tumpang tanye.. tmpat jual 2 kilang ke kedai borong?? :) tq

    ReplyDelete
  26. Saya ada jual. RM14/pack (harga berpatutan).

    ReplyDelete
  27. Hai tiey ..akak jual ni..rm20 sekali postage sepeket.. beli banyak2 boleh jimat postage..sepeket 13 rgt

    ReplyDelete
  28. Salam..
    Saya ayu dealer area putrajaya dan salak tinggi bg produk halal keluaran bumiputra dr jb biskut oat n wheat..boleh lihat detail di fb saya fasiha idrus atau pm saya 0193806311..
    Rm12 pos rm6, amik 2pkt rm24 pos rm8, lg byk lg jimat..boleh cod..
    Biskut oat choco wat masa ni lum ade stok.
    Biskut oat n wheat ready stok..
    Nk tgk gmba boleh tgk di fb saya...
    Agen diperlukan...

    ReplyDelete
  29. slm.. kedai cina tu kt area mane eik? murah la klau rm8/pack. biasa akak beli rm15. klau kebetulan g ke kelantan boleh cari kdai cina tu.

    ReplyDelete
  30. as salam. nak order boleh. bagi no phone dan sent ke doitsyiling@gmail.com. TQ

    ReplyDelete
  31. Salam... minta izin tuan blog ye nak promote jap.. sesiapa yang nak oat choco chocolate boleh juga berhubung dengan saya.. 0182709665
    Selain oat choco, ada juga produk oat & wheat dan date & fate yang memang sedap..

    Boleh juga lihat di blog saya dreamtobeaprincessinmylife.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. salam..

    memang sedap semalam baru jer beli kat mudah rm12

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Makan satu pieces tu pum dah kenyang :)

      Delete
  33. Kat pasaraya cowboy kuantan harga baru 8.50...kalau tunas manja transit kuantan 9.30...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nice sharing, harap sape yang still cari biskut ni kat area kuantan boleh la pi kat sini.
      Tiey dah xtau nak reply satu2 koment diorang yg tanye ni. Maaf u olls :)

      Delete
  34. nak biskut ni saya ada jual....wasap no ni 0129628490, saya kat KL skang..

    ReplyDelete
  35. sepeket rm13. postage rm5....kalu 5 peket ke atas, saya bagi diskaun...for details sms or wasap 0129628490

    ReplyDelete
  36. Boleh try cari kat cnie jugak biskut ni ade gudang di selangor..same mcm oat choc..oat based..rs yg sedap..
    https://www.facebook.com/gudangbiskut

    Just for sharing..

    ReplyDelete
  37. Sis whatapp saya boleh (013-6716613)... Saya nak beli ngan sis.. Rm8 kan... Saya nak beli byk...

    ReplyDelete
  38. Nak jugak kak tieyy :((((
    hihihi murah gila tuuuu <33333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi.Boleh nanti akak buat GA pastu dapat hadiah ni. hihik

      Delete
  39. haiii... nak tanya mcmna nak beli oat choco ni ye... klu boleh nak harga borong la... beli sikit2 rugi.. klu ada alamat die boleh share... yang dkt ngan shah alam dan sungai buloh

    ReplyDelete
  40. Assalam. Saya ada jual oat choco & oat wheat snacks bar ni. Boleh contact 0132371466. Tq :)

    ReplyDelete
  41. Sy ada jual..bleh pm fb sy..nik anis ridhuan...stok terhad..dlm setiap pack ad gift utk lImited edition ni...tq..maaf admin sy tumpang niaga.

    ReplyDelete
  42. Baru tahu tgh fames rupanya biskut ni. Aritu anak dapat dlm goody bag bday kwn dia.. sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang hot sangat sampai penuh comment box ni org tanye dan berniaga kat sini. huhu

      Delete
  43. Kat Cowboy RM8.50 kot..1st time makan dh 'ketagih' ;)

    ReplyDelete
  44. Bagus saya dah makan tu yg cari lg....sedap tak cukup satu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sis. Tapi, kalau skali makan 4,5 pieces memang kenyang2 giler :)

      Delete
  45. : tiey... boleh deal ngan supplier gak tak.. hehe..! kat ofis nie sambutan kat biskut tue menggalakkan... sini pun jual mahal.. huhuhu...

    ReplyDelete
  46. Salam perkenalan..murahnyer rm 8. kt kl kwn jual rm15..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsalam. Ha'a. Terkejut jugak ada yang jual RM20 lebih pum ada.

      Delete
  47. salam
    klu nk order sekali ngn postage bape?

    ReplyDelete
  48. salam.. boleh tak bg info pasal supplier

    fara- fara_chubby5@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. salam..kalo nak beli choco oat boleh contct saya wassap/msg-- 014-5179383

    ReplyDelete
  50. Sis kalau borong sis blh bg x no kilang tu. ADa kawan i nak

    ReplyDelete
  51. Kito jual rm13.. Hok duk seremban mari beli nga kito.. Tokey loni :D

    ReplyDelete
  52. salam . kedai cina berdekatan jpj panji dekat kelantan tu area mana ye ? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Actually ada 2 kilang, berdekatan dengan sek men keb Panji dan jugak depan jpj panji.

      Delete
  53. Sis... nk bliiii
    sms or call 0148211744 mimi

    ReplyDelete
  54. murahnya.... alahhhh..jauh nk pegi..nk beli borong nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Try search kat mudah. my ne tau ade yg jual kat area sis tinggal ke :)

      Delete
  55. jauh nyer... mne nk dapat murah gini.... belikan leh... hehehehe

    ReplyDelete
  56. Rasenye bkn kilang.. Psr borong kn?

    ReplyDelete
  57. salam..saya ada jual oat choco ni area shah alam. boleh la call if berminat nk dapatkan stock. 0122574371.
    Ada jual paket & juga borong. Terima kasih

    ReplyDelete
  58. Tumpang iklan sekejap.

    Saya ada jual Oat Choco. 1pek RM12.
    3pek RM33.

    Self collect di Bandar Tun Razak, Cheras. Apa2 boleh call saya di 0142222421.

    Terima kasih

    ReplyDelete
  59. Replies
    1. Yup! Unbelievable kan sebab ramai yang jual mahal. Biasa la org berniaga kan :)

      Delete
  60. sedap sangat beskut nie.................. nom...nom.... haritu member bwk balik dr kelantan bagi rase... hem...sedap...rasa susu...x manis sgt... nom...nom....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Kan, memang sedap. Sekali makan memang nak lagi :D

      Delete
  61. beli kat mana murahnya dan sedap heheh....... nak juga boleh beritau tak kt mana?

    ReplyDelete
  62. Mana nak cari 3 karton ni.. Pening daa...

    ReplyDelete
  63. Sape nak biskut ni saya de jual.. rm10 postage rm7.

    ReplyDelete
  64. dear tahu tak mana nak dapat supplier biskut ni, heee tangah mencari lagi tapi tak jumpe-jumpe..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis , bolee whatsapp kite . 0175347726 - nadya
      Harga sayang2 kite bg

      Delete
  65. adik Tiey, adik beli kat mana dapat rm8 tu? akak nak gi belilah… mesti beli kat shah alam gak kan? hehhe

    ReplyDelete
  66. saya ada jual crunchy cookies date and fate ( chocolate dan white chocolate).. RM 10 sekotak tak termasuk postage..Ada 50 packet kecil dalam satu kotak... Kalau nak jimat postage boleh beli share dengan kawan2 .. Kalau nak order boleh sms/whatsapp saya 016 8979371

    ReplyDelete
  67. Last call last call. Oat&wheat RM10/pack limited Stock. Whatsapp 019-5692921

    ReplyDelete
  68. memang sedap oat snack ni. sekali makan mesti nak lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. So delicious and nutritious :)

      Delete
  69. salam, tiey. saya hasanah dari penang. kalau nak, saya boleh pos pada sapa yg nak. saya kira rm16.50 termasuk postage. bukan agen ke apa pn, tapi akak saya selalu beli banyak2. family ktaorang suka makan ni.hehe. saja nak tolong sapa yang nak try tu.(n_n) jemput ke blog saya, tiey. http://hairacookies.blogspot.com. sapa yang berminat, boleh whatsapp 017 4736934.

    ReplyDelete
  70. Salaam sy ada jual online rm12.cod pn bleh.stock kritikal tu yg ada seller mark up harga

    ReplyDelete
  71. mari beli oat 1 pkt rm13, 5 pkt rm60 dan 10 pkt rm110 call 0173570019 cod shah, klang

    ReplyDelete
  72. sy ada jual..012-9195767 wasap..tq..
    https://www.facebook.com/anis.sheikhs

    ReplyDelete
  73. Hi

    Sesiapa yang nak daptkan Choco Oat kawasan Banda Tun Razak dan Taman Melati atau Wangsa Maju, boleh hubungi saya di 0142222421

    Tq tuan rumah bagi tumpang iklan. Semoga anda di murahkan rezeki. Amin...

    ReplyDelete
  74. Salam. I sell oat choco twinfish RM12, oat&wheat cv mallow RM10, date&fate here RM12
    Boleh jugak nak pre-order untuk harga borong sekotak saya jual dengan harga RM250 termasuk postage parcel.
    Boleh COD area penang dan sungai petani, kedah.

    ReplyDelete
  75. saya jual borong n runcit..area cheras n balakong

    1 paket rm12
    10 paket rm110.00
    24 paket rm240.00
    whatsap saya 012-2358252

    ReplyDelete
  76. Tumpang iklan.. ;)
    Sesiapa.nk oat choco area shah alam..RM10 Sepeket..boleh hubungi saya 0126448381

    ReplyDelete
  77. Assalam

    Sesiapa yang nk dapatkan oat choco atau aot wheat kawasan kota damansara /kelana jaya ,boleh hubungi /whatsapp saya di
    018 390525

    Tenkiu yer..tumpang iklan kat sini

    ReplyDelete
  78. Salam n hi..saya ada buat jualan oat choco secara borong..harga secara borong..boleh bertanya kpd saya..whatsapp 0134008248..
    tq admin.. :)

    ReplyDelete
  79. Salam . ade sesiape ambik dropship murah untuk oat chocolate ni x? Blh whatsapp sye 0136356099

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear , whatsapp saya yea . Saya nakk ambk dropship . 0175347726

      Delete
  80. Haii . Saya jual oat choco & oat wheat .
    1 pek = Rm12
    3 pek = Rm10
    5 pek = Rm49
    *grap it now . Stock limited .
    Whatsapp nadya - 0175347726

    ReplyDelete
  81. saya jual oat chocho(twinfis) n oat n wheat(cvmallow)
    1 paket rm10.00
    borong rm9.00/paket
    whatsap saya 012-2358252 - area cheras n balakong

    ReplyDelete
  82. ali jual sepeket rm8.90...no minimum order..delivery puchong..dang wangi..shah alam..0127147419

    ReplyDelete
  83. ali jual sepeket rm8.90...no minimum order..delivery puchong..dang wangi..shah alam..0127147419

    ReplyDelete
  84. Hi tiey.. wah murah la dear.. Nak minta tlg belikan sy yer 😊😊... please.. nak whatsapp tiey tak de num. Email sy k... farniefin@gmail.com tq so much

    ReplyDelete
  85. Tumpang iklan

    Sy jual oat choco n oat wheat murah2 je sbb nk clear stok tnggl 2 kotak je.

    1 pek : RM8.00
    1 Kotak : RM156.00 ( jatuh 1 pek 6.50)
    Sesape yg nk jdkn doorgift pn boleh
    Whatsapp sy : 0169034797
    follow ig : dnaa_ shop2u

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)