Wednesday, 26 February 2014

Teringin Nak Buat Giveaway

Assalamualaikum w.b.t,

Tetibe terdetik hati ni nak buat Giveaway. Hurm, maybe birthday giveaway bulan 4 ni.
TAPI,
Ade ke yang nak support Tiey? Ade ke yang nak sponsor? Uhuk
Well, Blog Tiey ni followers pum xberapai ramai pastu xfemes plak tuu.



Best tengok blogger2 lain organized GA. Pastu ramai plak yang join. 

Mood: Nak jugak buat 1st GA dari Tiey :(

21 comments:

  1. buat la pencarian sponsor :) good luck !

    ReplyDelete
  2. buatlah tiey, pasti ramai yang join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis Farah. Doakan yang terbaik utk Tiey.hihi ;)

      Delete
  3. buat je. mesti ada je yg nak join tu. :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Thanks dear for your spiritual support :)

      Delete
  5. Jejak sini kali pertama. Cantik sangat belog. Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for do visit my blog. Salam perkenalan jugak :)

      Delete
  6. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Then i will visit your blog :)

      Delete
  7. hehe.. kak pon tak pernah agi buat GA... rasa mcm teringin nak buat tapi takut tak da yg nak join ..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Kalau camtu jom kita partner dua.hehe

      Delete
  8. yeayy tiey nak buat GA..
    insya Allah nanti anne jadi sponsor tiey jugak.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Xdapat buat GA jadi sponsor pum jadi lah.hehehe

      Delete
  9. waaah nak wat GA ke..buatlah nanti kita join..hehehe

    ReplyDelete
  10. beznye...buatlah. sure ramai yg join
    x cuba kita x tahu

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)