Wednesday, 5 March 2014

Alhamdulillah, Abah Dah Keluar Wad

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah, segala puji bagi Allah abah dah keluar wad. Syukur Ya'Allah.
Sebelum ni entry Tiey pasal Abah Masuk Wad kerana dijangkiti kuman kencing tikus.
Petang kelmarin abah dah keluar dari wad setelah darah dan air kencing kembali normal.

Tapi, apa yang melucukan, my mom gtau abah lepas keluar dari wad macam xpernah keluar dari rumah. Excited giler, pastu overhappy. Normal lah kan, orang tua bila sakit terpaksa terbaring je. Kalau boleh diorang ni nak jugak keluar dari tempat tidur tu, tapi akan daya.

He become strong as before, Sayang abah and mom too.


Yang xtahannya, siap pergi shopping sana sini dah. Haish. Kita semua bimbang kan dia sebab he has just recover je tu, ni dah pergi sana sini. Xpela, harap xde pape yang berlaku. Hopefully, fully recover. Insha'Allah

Pasni buat kerja macam biasala, jogging hari minggu. Naaa..atlet woo.


We are together, gambar jogging ngan Abah dan family time cuti sem hari tuu. Miss that moment :(



5 comments:

  1. yeay! alhamdulillah...semoga sentiasa sihat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Thanks Sis Sally :)

      Delete
  2. alhamdulillah dah sihat. abah sis ni rock lah. siap shopping plus jogging lagi. stamina tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Aha, rock and roll.hehe
      Thanks awak :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)