Friday, 7 March 2014

Baucer Buku Dah Dapat!

Assalamualaikum w.b.t,

Yeah, baucer buku yang bernilai RM250 dah dapat! Actually hari Selasa lagi dah dapat tapi xsempat nak update entry. Well, new semester has just began so xde masa nak jenguk blog.

Korang semua dah dapat belum?


So, plan korang ape dengan baucer tu? Nak buat GA, pastu bagi hadiah baucer RM50x1 pemenang?
Ahahaha. Giler. Ada jugak yang nak tukar dengan nilai mata wang. Boleh eah?
Boleh je. Tapi, korang taulah sendiri kan.

Kat Shah Alam ni banyak je tempat yg boleh guna baucer, tapi xsemua boleh beli 100% barang yang korang suka. Means that, ada syarat untuk setiap pembelian which is 10% stationary and 90% buku. Xsyok la dapat kedai camtu. Kalau boleh xnak ada syarat camtu.

Patutnya, 90% alat tulis. Haish. Nak beli ink printer, kertas A4, alat tulis and whats ever. Kalau kedai popular, mph, smo bookstores semua ada syarat macam atas tu. So, korang tunggu pc fair yg buat kat kampus je la kan...

18 comments:

  1. seronoknya tiey dapat voucher buku.... zaman akak dulu tak ada macam ni...

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya boleh shopping. valid berapa lama yek voucher ni?

    ReplyDelete
  3. dah dapat jugak. tgh tunggu big bad wolf dengan pc fair.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ou. big bad wolf tu ape pulak? hehe

      Delete
  4. Yeah... Bestnyerr dpt baucer buku :)

    ReplyDelete
  5. teringat b4 dis zaman blajar bila dpt je baucer mulalah cbuk nk g amik..pas tu trus masuk Popular! hehe..tp start tahun ni dh kje so xda lagi...T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Xpe, dah dapat duit brim kan.hehehe

      Delete
  6. Dekat weststar seksyen7 sume stationary bleh beli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Thanks for the info. Nanti tiey try cari :)

      Delete
  7. wah..best nya dapt voucer..hihi
    jemputlah ke blog saya...terima kasih
    http://syeraselamber.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for do visit my blog Syera.
      I will bw back your blog :D

      Delete
  8. Budak u/kolej je ke dapat baucar ni? boleh boorng buku masa pesta buku nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak u conpem dapat, hurm kalau kolej xsure. Dapat jgak rasanye,
      Yup2, borong buku guna baucer RM250 tuu.

      Delete
  9. Wa..bestnya, zaman Kak Hana mana ade baucer2 mcm nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Xpe, sis dapat duit brim kan :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)