Saturday, 5 April 2014

Bila JPA Nak Masuk Ni!

Assalamualaikum w.b.t,

Happy weekend day guys!
Tittle atas tu bukan merungut, tapi mengenangkan nasib yang poket dah kering ni haaa. Dah masuk sebulan tapi JPA PIDN 2013 xmasuk lagi..Tapi nak buat macam mana kan, nak benda free ni memang rumit cket.
So, be patient for those who are still waiting for JPA scholar.


Ramai yang marah2 pastu perli JPA sebab dah lama sangat menunggu kata2 manis JPA. Kata 2 minggu, hujung bulan 3 akan tetapi.... Doakan semoga Allah permudahkan segala urusan pihak JPA dan Insha'Allah diharap duit kita pum masuk cepat. Xgitu. Always be positive :D Even tarikh biasiswa akan dikreditkan 2 bulan selepas belajar. Lama tu woooo.

Yang desperate tu ape kate pinjam ngan family or sape2 dulu. Nanti jpa masuk boleh bayar. 
My hope: Semoga JPA masuk a.s.a.p. Amin

6 comments:

  1. insyaallah minggu depan masuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha'Allah. Amin.
      Harap pertengahan bulan 4 ni masuk time kami cuti mid sem :D

      Delete
    2. lol tadi saje google "biasiswa jpa blog" sbb nak cari org yg nasib serupa
      tu lah sangat2 setuju.. nak sgt masuk sebelum midterm, tapi sekarang tak masuk lagi apekebende lah jpa humm

      Delete
    3. Haha. We faced the same thing! Sabo je la. Mengharapkan JPA masuk memang menderita.huhu

      Delete
  2. mudah-mudahan di permudahkan urusan

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)