Thursday, 26 June 2014

Busy Sebab Final Exam

Assalamualaikum w.b.t,

First of all Tiey nak mintak maaf sebab xdapat nak blogwalking korang punya blogand giving respond a.s.a.p since I'm really, really, really busy due to my final exam. So, 25/6 is my first paper. So 5 papers to go.


Harapan Tiey semoga final exam semester ni berjalan dengan lancar dan yang paling penting semua lulus. Insha'Allah. Hoping a miracle happen on my result, get beyond of my expectation which is dean list la. Something positive, not negative. huhu

Taraaa.. My timetable. Too packed.


So, korang tolong doakan kat Tiey jugak yee.  
Semoga Allah permudahkan urusan Tiey dan sahabat perjuangan dalam final exam sem ni. Amin :)

Nanti dah habis paper Tiey fokus giler2x kat blog ni. Insha'Allah kalau ada rezeki lebih Tiey support GA korang. Bye korang. Miss u blog and all of you 

2 comments:

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)