Wednesday, 3 September 2014

Hotel Kenangan, Kuala Terengganu

Assalamualaikum w.b.t,

Hari Ahad 31 Ogos tiey and family pi Kuala Terengganu sebab my sister dia interview kat LHDN. So, try cari hotel badjet yang berdekatan dengan lhdn and finally kami decided untuk book Hotel Kenangan, Kuala Terengganu. So, based on experience Tiey nak kongsi kan dengan anda semua pasal hotel ni. 


Hotel ni strategik, betul2 kat bandar Kuala Terengganu, sebelah dia Affin bank, pustaka seri intan 2. Di hadapan pulak Lhdn, majlis bandaraya KT permint, maybank, cimb bank. Dekat je dengan bus stop, shah bandar dan seangkatan dengannya. 

Akak Tiey book hotel ni kat agoda.com, triple room maksudnya katil queen dan single total up RM85.
Check in paling awal kul 2pm dan check out pukul 12pm. 

Ni ruang berehat, buat air kopi dan sebagainya. 


Tnggu lif sat, dapat bilik 309. Tingakt 3 penat mo jalan :)


Tadaaa.. Dah sampai pum. Ni bilik kami. Besar tu boleh la, sesuai dengan harga la kan.
Ada * almari * tv * meja *


Tandas ok la. Suis nak charge hp atau apa2 sahaja xdisediakan. Nak charge hp ke, korang kena cabut suis tv tuu. Iron xprovide, kalau korang nak kena mintak kat kaunter la. Pasal tandas plak paip air satu je dapat guna, yang paip hujan dengan mandian panas tu xdapat nak pusingkan benda tu, ketat sangat. 

Katil pulak kalau kita goyangkan bergerak kiri kanan. Hati2 la, jangan lompat2 nanti tau la akibat. hehehe
Hurm, honestly xtau nak komen ape. Kalau nak tau detail try korang baca komen kat hotel review ni kat website lain. Lastly, harap sangat pihak hotel impove service dari segi kebersihan. 

So, ad +ve dan -ve kat situ, pandai2 lah korang nilaikan :)
Thanks hotel kenangan for the "kenangan" that we had gained during our journey to Kuala Terengganu.

2 comments:

  1. Replies
    1. Nanti kalau Cik Nor or family yg kena interview kat Lhdn atau area sini boleh la stay kat hotel ni kan :)

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)