Monday, 8 September 2014

Mistine Maxi Black Eyeliner Terbaik!

Assalamualaikum w.b.t,

Hari ni Tiey nak review one of famous brand iaitu Mistine. Brand ni macam Avon gitu la tp main producer dia Thailand. For those yang suka conteng mata ataupun suka pakai eyeliner tu Tiey suggest guna eyeliner ni! Sebelum ni Tiey guna eyeliner pensil, ink dan bertukar ke magic, Tapi susah nak cari yang betul2 kita boleh shape kat mata ni. Sometimes berus terlampau lembik, dakwat hitam tu mudah tanggal dan seangkatan dengannya.


So here! Mistine Maxi Black Eyeliner memang terbaik! 5 stars..
Tiey beli below RM20! Memang puas hati pakai dan yang paling penting senang nak tanggalkan :)



Which one is your eyeliner style?




8 comments:

  1. seriusly sha xpndai brgan mekap ni hihi
    singgah sini dan follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe sha, simple is natural beauty. hehe
      Thanks Sha :)

      Delete
  2. sy guna eyeliner avon tu je.. dh rasa selesa pakai yg tu jd mcm malas plak nk try yg lain. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh ye ke. Pernah jugak guna yg liquid tu tp mudah kotor. Depend keselesaan si pengguna kan :) hihi

      Delete
  3. zizie teringin nak pakai.. tapi, sangatlah tak reti.. huhu :'(

    ReplyDelete
  4. pernah try pakai eyeliner , x menjadi ... ke saya yg tak reti nak melakar ... heh heh

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)