Wednesday, 3 September 2014

Pecah Rekod Selfie Terbanyak Dunia

Assalamualaikum w.b.t,

Ni keratan akhbar Metro 1 September.
Mr. Selfie atau Raja Selfie mengambil gambar selfie terbanyak dalam 1 jam iaitu 613 gambar.
Beliau telah mengalahkan pemegang rekod dunia iaitu Melinda Shaker merupakan warga Kanada dengan jumlah 421 gambar. 

Photo hiasan semata-mata (Google image)

Secara automatiknya, Mr. selfie atau Hazwan Noor, 20 tahun telah memegang rekod dunia dalam bidang "selfie". lol. huhuhu. 
Agak2 korang la, kalau minah atau Ratu selfie yang join ni konpem menang ni kan!
1 minit 100 gambar xgitu? huhuhu


13 comments:

  1. hurmmm terfikir apa yang dapat dicapai dengan gelaran ini...fame?

    ReplyDelete
  2. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. perempuan kalau suka selfie, nampak normal, tapi kalau lelaki suka selfie, lain macam je...nak-nak kalau guna camera 360...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Betul tu. Laku kalau selfie trus hilang gentleman dia tu. Huhu

      Delete
  4. haha
    bole lg spe2 nk beat ni
    selfie smpai lebam =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Patut buat segmen selfie sampai lebam. Ne tau boleh pecah rekod Mr. Selfie ni ke kan :-D

      Delete
  5. Selfie banyak macamtu dalam sejam? #gigihsekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab nk masuk dlm rekod dunia. Well, people nowadays are weird :-S

      Delete
  6. hana rasa kalau hana yang masuk kompom hana yang menang. sebab suka selfie. hahahha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Xpe, nanti ana join conpem pecah rekod dia kan :-)

      Delete
  7. setuju dengan farah...
    berkemungkinan org macam ni takdok koje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah budak zaman skrg, buat benda pelik tu la could make them well kown, fame and so on.

      Delete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)