Friday, 14 November 2014

Makan Sushi King Sepuas Hati!

Assalamualaikum w.b.t,

Berakhir sudah promotion yang telah dibuat oleh "Sushi King" selama 4 hari!
Korang join x? Rugi tau kalau xjoin sebab Tiey memang xkan lepaskan peluang keemasan camni. hoho



Kalau boleh dalam 4 hari promotion tu Tiey nak pergi setiap hari pastu ajak geng2 sekali sebab nak bagi Sushi King bankrup. Lol. For those yang kaki makan macam ni memang syok lerr.. Korang akan diberi selama 45 minit sahaja, terhad takut habis kang makanan diorang. Tau pum takut. hihi

Kena Q panjang oiii, tapi I xkisah demi makanan ni. hoho
Time nak sampat main line, korang kena order terus air. Pastu once dah dapat seat, apelagi weii. Makan...Makan...Makan...



Yang ni best macam ala2 sandwich sebab dalam tu ada tuna + mayo + timun


Yang ni salmon pastu bawah dia Wasabi. Honestly Salmon dia too smooth menyebabkan Tekak ni rasa geli.. Euu. Xsuka. 


Yang ni dibalut dengan salmon. Sedap!


Nugget crispy ni + sticky rice sushi = Aummm sedap


Finally ni je mampu makan - 3 orang classmate sebab perut dah penuh. 


Thats all yang sempat snap sebab duk kejar masa. hehe. Tp, belut sushi punya sangat sedap dan seangkatan dengannya sebab xtau nama apa kan, just ambik dan makan. 

7 comments:

  1. sedapnyaaa.. dapat tahu fasal ni pun terlepas tarikhnyaaa.. tunggu promo bulan 12. ade tak erk? hhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Entahla, harap la ada lagi promo camni kan :)

      Delete
  2. Replies
    1. Memang sedap. Next time harap ada lagi n harap awak sempat. hihi :)

      Delete
  3. macam sedap je...tak pernah lagi cuba makan makanan jepun :D

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)