Saturday, 1 November 2014

Nasi Lemak Oldtown Sangat Sedap!!

Assalamualaikum w.b.t,

Good Morning :)
Dah breakfast? Jom makan nasi lemak! Eah, makan time lunch and dinner pum still ok.

Nasi Lemak Oldtown White Coffee memang terbaiikkk!


Honestly taste Tiey memang high giler. Tapi, bila dah try nasi lemak kat sini next week datang lagi sebab dah jatuh cinta weii...Serious sedap sangat.

Nasi lemak + fried chicken + sambal ikan bilis + sayur awesome + kacang + ikan bilis goreng + telur + kerepek + timun 
Add on sambal sotong RM2 
Add on air lemon tea + large glass (Package-include nasi lemak) 
Tiey suka semua benda yang dalam nasi lemak tu include air lemon tea ni. Sayur nasi lemak tu sedap, memang rare punya. First time makan nasi lemak ngan sayur ni. Tp, memang xrugi cuba sebab memang thorbaik! 

Harga standard je, RM15 
Lokasi: Oldtown White Coffe Seksyen 7 
(Mana2 tempat sama je rasa, setakat yang Tiey singgah makan la )
Stars???
4.5/5



Xpuas hati cket pasal meja makan + kerusi kat luar cafe tu. Meja terjongkang-jongkit dan kerusi patah situ sini, almost defect. So mohon tukar lah meja tu cepat. Wajib ambik seat dalam, sebab yang tu ok cket la. (Sek 7 punya tempat


9 comments:

  1. yup!
    nasi lemak dia berbaloi kan?

    ReplyDelete
  2. agree sgt..mmng sedap..slalu mkn...nasi lemak rendang ayam + telor mate....ice lemon tea...^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puas hati kan. Dah la sedap + harga pum ok :-D

      Delete
  3. Auwmm.. Sedapnyer Nasi Lemak OldTown nii... hehehe
    #MemangTerbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha'Allah Tiey belanja Siti yer :-D

      Delete
  4. Wah nampak sedap nasi lemak tu :)

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)