Sunday, 25 January 2015

Al-Rawsha Nasi Arab, Seksyen 7

Assalamualaikum w.b.t,

Haritu Kolej Mawar, Uitm Shah Alam ada buat event majlis makan bertema kan "Arabic night" kat tempat ni haa Al-Rawsha Nasi Arab, Seksyen 7, Shah Alam.


Event ni adalah tanda penghargaan buat staf2x kolej, serta jawatankuasa perwakilan kolej, sekitariat dan ketua aras blok kolej. Alhamdulillah, I'm one of them. Boleh makan free. 
So, ni first time dapat makan kat sini. Before tu goggle dulu, sebab xpernah dengar eah ada eah tempat ni kat Seksyen 7. So, taraaa. Lawa kan :)

Istana nasi arab


Doorgift untuk kami semua :)


Event kat tingkat atas. Kelas kau jah, 5 starts tempat dia ni.


Hidangan pertama kami....



Makan dulu yer... Sedap sangat3x




Next our main menu, makan besar malam tu! Kenyang giler2x. 
Alhamdulillah



Disuggest for those yang mengidam tahap dewa nak makan nasi arab. Moh leh ke sini. 4 stars! Sedap sangat2x. Tapi harga tatau la memandangkan ni kiteorang makan free. hehehe

Before tu, lets snap a few photos yaaa :)


Bothieee :D


Dah kenyang so ape lagi.. Balik. Thanks to Kolej Mawar for the treat and those moments :)





1 comment:

  1. kita pernah makan sekali aje nasi arab. sedappp :D

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)