Saturday, 31 January 2015

Laman Interaktif JPA Bertukar Kepada MySelf

Assalamualaikum w.b.t,

Those yang merupakan JPA scholars, untuk pengetahuan anda laman interaktif JPA dah xwujud since new medium yang lebih friendly iaitu MySELF-Malaysian Students Engagement Online telah menggantikan portal yang lama tu. So korang dah daftar belum? Jom daftar!



eSILA-ID tu ic korang dan password lama, sama macam yg laman interaktif JPA dulu. Xingat xpe, just klik kat lupa kata laluan, nanti korang dapat lah email :)

No need klik kat "tiada eSILA ID" sebab korang pernah daftar kat JPA interaktif portal dulu. Tapi, yg newbie tu patut daftar lah dulu yeee...

1 comment:

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)