Sunday, 25 January 2015

Restoran Barra, Seksyen 7

Assalamualaikum w.b.t,

BARRA, Seksyen 7 Shah Alam.
Depan UiTM Shah Alam je, tempat lepak budak2 UiTM je...

So, awal2x sem dulu memang suka datang sini. Tempat ni memang femesla. Cer citer menu ape yang korang selalu order kalau datang sini? Ahaaa. Macam sama je menu kita kana. 
Tapi, tempat ni provide shisha so yang tu kelemahan dia. Memang benda tu wangi tapi sakit betul tengok budak2 laki yang duk sedut benda tu...

Ok, just ignore all of them. Kita cari tempat yang paling jauh dari diorang and order.
Ape lagi??

Ni laa menu utama:
*  Ayam tandorri
*  Nasi Ayam Barra
* Roti Nan Cheese Mozarella
xde kita order *  Roti Nan Double Cheese
*  Roti tisu

Yummy. My feveret. Tapi kadang2 sedih sebab selalu je habis cheese Mozarella dia. Lastx2 kena tukar order ambik Roti Nan Double Cheese :(


Ayam Tandorii 


Nasi ayam Barra yang super rare. Tapi, pedas wei sakit perut den. 
But sooo sedap!




Dah lama xlepak Barra. Rindu lah plak. Sekarang tengah renovate but still bukak lagi. Next sem tengok lah kita datang lagi mam Nan cheese Mozarella :)

1 comment:

  1. banyaknyaa makanan yang menggoda datang sini. kita dah lah tengah diet sekarang :(

    ReplyDelete

Thanks for do visit this blog. Please wait for comment moderation from me okey :)